CHP'li Eski Milletvekili Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

CHP'li Eski Milletvekili Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

CHP\'li Eski Milletvekili Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Önceki gün hayatını kaybeden CHP Aydın eski Milletvekili Mustafa Kemal Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

13.03.2013 15:07

Önceki gün hayatını kaybeden CHP Aydın eski Milletvekili Mustafa Kemal Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Fenerbahçe CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz'ın babası olan Mustafa Kemal Yılmaz, Bey Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Umurlu'da toprağa verildi.

Aydın'ın Koçarlı İlçesi'ne bağlı Cincin Köyü'nde 1921 yılında dünyaya gelen, eğitimini tamamladıktan sonra da öğretmenlik ve yurt dışı ateşeliği yapan Mustafa Kemal Yılmaz, 1965 ile 1973 yılları arasında da CHP Aydın milletvekili olarak TBMM'de bulundu. Birçok kitap yazan iki çocuk babası Yılmaz, önceki gün sabah satalerinde rahasızlanarak Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bugün öğle namazı sonrası Mustafa Kemal Yılmaz için cenaze namazı kılındı. Türk bayrağına sarılı tabutun arkasında Aydın Valisi Kerem Al, MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Bozdoğan Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda seveni saf tuttu. Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul'un kıldırdığı cenaze namazının ardından Mustafa Kemal Yılmaz'ın naşı sevenlerinin omuzlarında cenaze otosuna kondu. Mustafa Kemal Yılmaz Umurlu'da aile mezarlığına defnedilirken, oğlu Fenerbahçe Ceo'su Hasan Hakkı Yılmaz baş sağlığı dileklerini kabul etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Eski Milletvekili Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement