CHP Muratpaşa Adayı Ümit Uysal'ın Ebru Keyfi - Son Dakika
Yerel

CHP Muratpaşa Adayı Ümit Uysal'ın Ebru Keyfi

CHP Muratpaşa Adayı Ümit Uysal\'ın Ebru Keyfi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Avukat Ümit Uysal, meslektaşı olan Ahmet Muhtar Kızıltan’a ait Ahmet Muhtar Kızıltan Kültür Sanat Merkezi’nde açılan “Su ve İnsan’nın Renkli Sırları” adlı ebru sergisini ziyaret etti.

23.03.2014 17:24

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Avukat Ümit Uysal, meslektaşı olan Ahmet Muhtar Kızıltan'a ait Ahmet Muhtar Kızıltan Kültür Sanat Merkezi'nde açılan "Su ve İnsan'nın Renkli Sırları" adlı ebru sergisini ziyaret etti. Sanat Galerisi'ni çok beğendiğin ifade eden CHP'nin Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Uysal, ebru çalışması da yaptı. Uysal, sanat galerisinin kent adına büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Türk ebru sanatının önemli ustalarından olan Necmeddin Okyay, Mustafa Düzgünman ve Fuat Başar'a ait ebru çalışmalarını tek tek inceleyen Ümit Uysal, Muratpaşa bölgesinde yer alan Haşim İşcan Mahallesi'nde yapılacak yeni düzenleme ile bir sanat sokağı yaratacaklarını ve bu sokakta bir ebru atölyesinin de bulunacağını ifade etti. Uysal ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren sanat galerisi sahibi Ahmet Muhtar Kızıltan da Uysal'ın yaptığı ebruyu kendisine hediye edeceklerini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Muratpaşa Adayı Ümit Uysal'ın Ebru Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement