CHP Mut Adayı Küçük Başkan Özcan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Mut Adayı Küçük Başkan Özcan'ı Ziyaret Etti

CHP Mut Adayı Küçük Başkan Özcan\'ı Ziyaret Etti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük’e başarılar dileyerek, “30 Mart’ta Mut’tan mutlu haberler alacağımıza inanıyorum.

02.01.2014 16:25

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük'e başarılar dileyerek, "30 Mart'ta Mut'tan mutlu haberler alacağımıza inanıyorum. İnşallah 30 Mart'ta ikimiz de Belediye Başkanı olup, Mut'a hizmet ederiz" dedi.

CHP Mut Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük ve İlçe Başkanı Mehmet Saydam, ilçe teşkilatıyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özcan'ı ziyaret etti. Ziyarette, yeni yasayla birlikte Mut'un Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlandığını hatırlatan Özcan, "Bu nedenle bundan sonra ortak çalışacağız. Mut'ta yapacağımız projeleri gözden geçirdik ve üzerine eklenmesi gereken projeleri ekledik" dedi.

Aslan Küçük'ün Mut İlçesi'nde 150 kişilik öğrenci yurdu ve soğuk hava deposu isteğini projelendirip, seçimlerden sonra hayata geçireceklerini ifade eden Özcan, Mut'ta dere ve gölet ıslahının da artık Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını aktardı. Mut halkının sulama suyunu Göksu Nehri'nden aldığı için pahalıya mal olduğunu dile getiren Özcan, bu konuda çalışma yapıp sorunu çözmek için Mut'a en kısa zamanda ekip göndereceğini kaydetti.

Halkın takdiriyle 30 Mart'ta tekrar göreve gelmesi halinde tespit ettikleri projeleri Mut'a kazandıracaklarını vurgulayan Özcan, "Bizim görevimiz Mut'a hizmet etmek. Bunu da başarabilecek güçteyiz. Önümüzdeki seçimlerde de Mut adayımıza başarılar diliyorum. 30 Mart'ta Mut'tan mutlu haberler alacağımıza inanıyorum. İnşallah 30 Mart'ta ikimiz de belediye başkanı olup Mut'a hizmet ederiz" ifadelerini kullandı.

CHP Mut Belediye Başkan Adayı Küçük de "El ele verip memleketimizin refah seviyesini yükseltip, başkanımla birlikte partimizin oyunu yüzde 50'nin üzerine getireceğiz. Bunun için önce çalışacağız, sonra göreve gelip hizmet edeceğiz. Başkanımla üzerinde konuştuğumuz projeleri hayata geçireceğiz. Başkanımızın hizmet konusunda bize destek vereceğine inanıyorum, bu konuda hiçbir endişem yok" dedi.

CHP Mut İlçe Başkanı Saydam ise Mut İlçe Örgütü olarak Başkan Özcan'ın da desteğiyle var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Mut Adayı Küçük Başkan Özcan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement