CHP Uşak Merkez İlçede Özen Dönemi - Son Dakika
Yerel

CHP Uşak Merkez İlçede Özen Dönemi

CHP Uşak Merkez İlçede Özen Dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Merkez İlçe Teşkilatı’nda Filiz Bilen’in istifasının ardından yeni yönetim belli oldu.

04.01.2015 16:10

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Merkez İlçe Teşkilatı'nda Filiz Bilen'in istifasının ardından yeni yönetim belli oldu.

CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Filiz Bilen'in istifasının ardından CHP Genel Merkezi tarafından atama yapıldı. Atamanın ardından yeni Merkez İlçe Başkanı Asım Ersoy Özen ve yönetimde yer alan isimler partilerle ve basınla bir araya geldi. Yeni Merkez İlçe Başkanı Asım Ersoy Özen olurken yeni yönetim kurulunda ise Hüseyin Salıcı, Halil Arslan, Mehmet Arslan, Zafer Zenginol, Ahmet Bozkaya, Ömer Kelle, Muazzez Keleş, Serdar Varol, Necmettin Uğur, İlhan Sunucu, Şakir Şenbudak, Mahmut Şener Yazgan, Serap Ergün Bitgin, Devrim Aslı Aslan, Ayşegül Cesur Yavuz, İmdat Kiriş, Ertuğrul Ayan, Fatih Ceylan isimleri yer aldı.

Toplantıda konuşan Yeni Merkez İlçe Başkanı Asım Ersoy Özen, 2015 seçimlerinin Uşak ve Türkiye için önemli bir dönüm noktası olacağını belirtti. Özen, "Kötü gidişata dur diyecek olan Ulu Çınar CHP ve CHP'nin birer neferi olan bizleriz. Tek vücut olarak çalışmaktan başka şansımız yok" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Uşak Merkez İlçede Özen Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement