"Başka Partiye Destek Olmak Benim Karakterimde Yok" - Son Dakika
Yerel

"Başka Partiye Destek Olmak Benim Karakterimde Yok"

"Başka Partiye Destek Olmak Benim Karakterimde Yok"

CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Cumhuriyet Halk Partisinde siyaset yapmanın onurlu ve şerefli bir görev olduğunu söyledi.

07.01.2014 17:04  Güncelleme: 17:02

CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Cumhuriyet Halk Partisinde siyaset yapmak onurlu ve şerefli bir görev olduğunu söyledi.

Partisinin Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda düzenlenen belediye başkanları aday tanıtım töreninde konuşan, CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, "Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı görevini onuruyla şerefiyle yapmaya çalışırken onursuzca başka bir partiye destek yapmak benim karakterimde yoktur bunu bilmenizi istiyorum" dedi.

Görevi devraldığı günden itibaren, öncelikle il ve ilçe binalarını yeniden dizayn ettiklerini, partiye yeni bir araç aldıklarını ifade eden Kaytan, "30 Mart seçimlerinde alabileceğimiz yerlerde iktidar oluruz diğer yerlerde en azından oyumuzu artırarak genel seçimlerin çalışmasını yapıp adım adım iktidara ilerleyeceğiz. Bu konuda hepinizden destek bekliyorum, artık ayrışmak didişme yok, artık bir olma dirlik olma zamanımız var onun için kapımız herkese açık kim olduğu önemli değil yeter ki Yozgat sevdalısı olsun yeter ki Türkiye sevdalısı olsun biz herkesi Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altına bekliyor ve iktidar yürüyüşümüze davet ediyorum" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Başka Partiye Destek Olmak Benim Karakterimde Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement