Çiftelerliler Kültür Derneği'nden AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çiftelerliler Kültür Derneği'nden AK Parti'ye Ziyaret

Çiftelerliler Kültür Derneği\'nden AK Parti\'ye Ziyaret

Eskişehir Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata'yı Ziyaret etti.

29.05.2012 15:33

Eskişehir Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata'yı Ziyaret etti.

Ziyarete Dernek Başkanı Vedat Çeliker ile Yönetim Kurulu üyeleri, Necdet Örs, Şenol Bıyık, Abdil Ateş ve Çiftelerli esnaflardan Naci Güneren katıldı.

Başkan Çeliker yaptığı konuşmada, "Gerçekleştirdiğimiz Genel Kurul Toplantısı'nda seçilen yeni bir yönetim ile yolumuza devam ediyoruz. Genel kurulumuzda bizleri onurlandıran Başkan Vahap Ata, Çifteler'lilere verdiği önemi göstermiştir. Bizde iade-i ziyaret olarak burada bulunuyoruz. Bilindiği gibi Çifteler'de çözüm bekleyen sorunlar bulunmaktadır. Bunları biz muhtelif yer ve zamanlarda dile getiriyoruz. Çözüm önerilerimizle katkı sağlamaya çalışıyoruz. Sıkıntılarımızın çözümü noktasında Ata'yı yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Çifteler'e el uzatan herkesle işbirliğine hazırız. Dernek yönetimi ve Çiftelerliler olarak kendisine teşekkür ederiz. Eskişehir'de ve Çifteler'de yaşayan tüm hemşehrilerimizi güç birliğine davet ediyorum. Onları yanımızda görmek, bizi mutlu edecek, gücümüze güç katacaktır "dedi.

İlçe Başkanı Ata ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı sonucu göreve gelen yeni yönetim kurulunu kutluyor başarılar diliyorum. İnsanların doğdukları yerlere hizmet etme çabası içersinde olmasını önemsiyor, onların her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Eskişehir'de Çifteler ile ilgili konularda üzerime düşen bir şey varsa yapmaya hazırım. Eskişehir'in şirin ilçesi Çifteler'in daha fazla kalkınmasını bende istiyorum" şeklinde konuştu.

(HÖ)

29.05.2012 15: 13: 29

TSI

NNNN - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftelerliler Kültür Derneği'nden AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement