Çiftlik Kaymakamı Köroğlu Engelli Öğrencileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Çiftlik Kaymakamı Köroğlu Engelli Öğrencileri Ziyaret Etti

Çiftlik Kaymakamı Köroğlu Engelli Öğrencileri Ziyaret Etti

Çiftlik Kaymakamı Uğur Köroğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini ziyaret etti.3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Özel Gelişim Hacettepe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve...

07.12.2012 15:18

Çiftlik Kaymakamı Uğur Köroğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Özel Gelişim Hacettepe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve velileri ile bir araya gelen Çiftlik Kaymakamı Uğur Köroğlu öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Kaymakam Köroğlu, engelli öğrencilerin almış oldukları farklı dallardaki eğitim hakkında öğreticilerden bilgiler aldı.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi Doğan, Şube Müdürü Erdoğan Çelik, Halk Eğitim Müdürü Erdal Özer ve çeşitli davetliler vardı.

Kaymakam Uğur Köroğlu burada yaptığı konuşmada, "keşke sadece bir gün değil her gün onların mutluluk. Her engelliye yakın ve ilgili davranmamız gerekiyor" dedi.

Kaymakam Köroğlu, Engelli öğrenciler ile birlikte pasta kestikten sonra, öğrencilerin yazı ve şiirlerini okuyarak katılımcıların beğenisini topladılar.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftlik Kaymakamı Köroğlu Engelli Öğrencileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement