Cizre'de İlköğretim Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Cizre'de İlköğretim Haftası Etkinlikleri

Cizre\'de İlköğretim Haftası Etkinlikleri

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlangıcı ve İlköğretim Haftası nedeniyle program düzenlendi.

15.09.2014 16:22

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlangıcı ve İlköğretim Haftası nedeniyle program düzenlendi.

Tören, Kaymakam Mumin Heybet Ortaokulu'ndaki Atatürk büstüne Çelenk bırakılmasıyla başladı. Tören daha sonra Uğur Köyü İlkokulu'nda düzenlenen programla devam etti. Cizre'ye bağlı Uğur Köyü İlkokulu'nda düzenlenen İlköğretim Haftası etkinliğine Kaymakam Mehmet Şamil Horasanlı, Milli Eğitim Müdürü M. Emin Bozkuş, şube müdürleri, okul müdürleri, Uğur köyü öğretmen ve öğrencileri katıldı. buradaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

İstiklal Marşı'nın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Bozkuş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra etkinliğe katılan davetlilere, Uğur Köyü İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan dans, koro gösterileri ve şiir dinletisi sunuldu.

Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk dersini Uğur İlkokulu öğrencileri ile yaptı. Ders esnasında minik öğrenciler ile sohbet eden Kaymakam Horasanlı öğrencilere değişik hediyeler vererek kendilerinden iyi bir karne sözü aldı.

Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı program sonunda köylülerle bir araya gelip, sohbet etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizre'de İlköğretim Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement