Çomü'den Kısa - Son Dakika
Yerel

Çomü'den Kısa

Çomü\'den Kısa

Çanakkale İŞKUR Müdürü Ali Çalışkan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'ni (ÇOMÜSEM) ziyaret etti.

17.09.2012 17:40

Çanakkale İŞKUR Müdürü Ali Çalışkan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'ni (ÇOMÜSEM) ziyaret etti.

Ziyarette, ÇOMÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Habacı ile yönetim kurulu üyesi Zafer Karadayı, Çalışkan'a kurslarla ilgili bilgi aktardı.

Habacı, bundan sonraki faaliyetlere kültürevinde devam edileceğini, kursların artık kesintisiz devam etmesinin kendilerini ve kursiyerleri mutlu edeceğini bildirdi.

Çalışkan ise bünyesindeki personele excel kursları düzenleyerek bilgi ve tecrübelerini artırmak istediklerini ifade ederek, işbirliğinin devamlı olmasını arzu ettiklerini söyledi.

-İlahiyat Fakültesi'nde akademik kurul toplantısı yapıldı-

ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi'nin 2012-2013 akademik yılı güz dönemi akademik kurul toplantısı yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, rektör yardımcıları Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar ve Prof. Dr. Hüseyin Özdemir, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Kurt ve akademik personelin katıldığı toplantıda, Prof. Dr. Kurt katılımcıları fakülte hakkında bilgilendirdi.

Rektör Laçiner, öğrenci sayılarındaki artıştan ve üniversitenin her alanda büyümekte olduğundan bahsedip, öğretim elemanlarının sorunlarını dinledi.

Muhabir: Mehmet Bayer

Yayıncı: Zafer Akpınar - ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement