Demirkol'dan 60 Bin Öğrenciye Siyer-i Nebi Kitabı - Son Dakika
Yerel

Demirkol'dan 60 Bin Öğrenciye Siyer-i Nebi Kitabı

Demirkol\'dan 60 Bin Öğrenciye Siyer-i Nebi Kitabı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçesindeki 60 bin öğrenciye Siyer-i Nebi kitabı dağıtacak.

15.12.2016 10:43

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçesindeki 60 bin öğrenciye Siyer-i Nebi kitabı dağıtacak. İpekyol Ortaokulunda 800 kitap dağıtan Demirkol, milli ve manevi değerlerini bilen ve tatbik eden bir nesil hedeflediklerini söyledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında eğitime de büyük önem veriyor. Fevzi Demirkol bu çalışmalar kapsamında Haliliye ilçesindeki tüm öğrencilere Peygamber Efendimiz (S.A.V.)'in hayatını anlatan Siyer-i Nebi kitabı dağıtıyor. Demirkol belediye meclis üyeleri ile birlikte ilk olarak İpekyol Ortaokulunda 800 öğrenciye kitap dağıttı.

Gençlerin ve gençliğin ayrı bir önemi olduğunu anlatan Demirkol, "Gençlerimiz bizlerin geleceğidir. Gençler bizim istikbalimiz aynı zamanda vatanı, bayrağı, dinimizi devletimizi emanet edeceğimiz bizim mirasçılarımız. O bakımdan biz gençlerimizin eğitimine önem veriyoruz. Gençlerimize verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak bugün İpekyol Ortaokulunda bütün öğrencilerimize birer kitap getirdik. Bu kitaplarımızı armağan edeceğiz. Daha sonrasında sınav yapacağız sınavda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler vereceğiz. Bu kitapları getirmemizin birinci gayesi gençlerimize okuma alışkanlığını kazandırmak. Ayrıca milli ve manevi değerlerimizle mücehhez olmaları. Milli ve manevi değerlerimizi bilen ve tatbik eden bir nesil olmasını istiyoruz. Okuma alışkanlığı kazanan öğrencilerimiz kitap okumaya başlayacak bu daha sonrasında girecekleri LYS, TEOG sınavlarında kendileri için bir avantaj teşkil edecek" dedi.

"Ezanımız kıyamete kadar susmayacak"

Demirkol açıklamasının devamında, "Bizleri İpekyol Ortaokulunda yalnız bırakmadıkları için, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Vural, okul müdürümüze, yine Haliliye Belediyesinin eğitim komisyonunda yer alan meclis üyelerimiz Hasan Kaya, Emin Coşkun, Mehmet Keskin, Abdurrahman Beyaz ve Mehmet Aslan'a teşekkür ediyorum. Ayrıca Mahalle Muhtarımız Zeynel Tavaş'a da teşekkür ediyorum. Gençlerimizin geleceğe ümitle bakmasını ve emanet ettiğimiz değerlerin vatan olduğunu, emanet ettiğimiz değerlerin bayrak olduğunu, emanet ettiğimiz değerlerin ezan olduğunu ve inşallah kıyamete kadar da kendilerinden sonra gelen nesillere bunu aktaracaklar. Devletimiz kıyamete kadar devam edecek, ezanımız kıyamete kadar susmayacak, bayrağımız inşallah kıyamete kadar inmeyecek ve vatanımız bölünmeyecek. Bunu da bu gençlerimiz sağlayacak. Ben şimdiden hepsine teşekkür edecek" diye konuştu.

Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, Haliliye Belediyesinin her zaman eğitimde güzel işler yaptığını hatırlatarak Demirkol'a teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirkol'dan 60 Bin Öğrenciye Siyer-i Nebi Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement