Derbide Kazanan Uzunköprüspor Oldu - Son Dakika
Yerel

Derbide Kazanan Uzunköprüspor Oldu

Derbide Kazanan Uzunköprüspor Oldu

Edirne Uzunköprü'de Ergene Stadında oynanan Uzunköprüspor ile Edirnespor derbi maçından Uzunköprüspor 1-0 galip ayrıldı.

05.11.2013 09:55  Güncelleme: 09:57

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Ergene Stadında oynanan Uzunköprüspor ile Edirnespor derbi maçından Uzunköprüspor taraftar desteği ile 1-0 galip ayrıldı.

2013-2014 futbol sezonunu 2.maçına siyasilerin ilgisi büyük olurken maça Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen,İl Genel Meclis Üyesi Arda Yüce AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Şimşek Emniyet Müdürü Ahmet Kenar katıldı.

Uzunköprüspor ve Edirnespor ilk yarı birbirlerine karşı ataklarla kaleleri yokladılar. İlk yarının golsüz kapanmasıyla sonuçlandı. 2.yarıda Edirnesporlu futbolculara 2 sarı kart, Uzunköprü sporculara 1 sarı kart hakem tarafından gösterildi ve akıbetinde maç daha da hızlandı. Defanstan gelen uzun bir topla 10 numara santrafor büyük Kerim'in ani bir kontraatağıyla 72.dk. süratle ceza sahasına girip plase vuruşla Uzunköprüsporu 1-0 öne geçirildi. Gol sonrası protokol ve taraftar büyük coşku yaşadı.

Edirnespor, orta saha mücadelesi sonucunda bir futbolcusunun kırmızı kart görmesiyle 74.dk 10 kişi kaldı. Uzunköprspor futbolcularının baskılı futbolu 2. golü getirmedi. Maç Uzunköprüsporun Edirnesporun derbi maçından 3 puan almasıyla grupta averajda lider olan Anafartalar sporun arkasından 2.ciliği aynı puanla devam ettirdi.

Öte yandan maçta Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kenar ve emniyet mensuplarının maç başlamadan önce girişte taraftarların tek tek titizlikle aranması hiçbir olumsuzluğun yaşanmaması için özel çabaları gözden kaçmadı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derbide Kazanan Uzunköprüspor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement