Devrek AK Parti İlçe Başkanı Kelebek Birim Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerini Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Devrek AK Parti İlçe Başkanı Kelebek Birim Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerini Tanıttı

Devrek AK Parti İlçe Başkanı Kelebek Birim Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerini Tanıttı

Devrek AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek yeni oluşturulan birim başkanları ve yönetim kurulu üyelerini tanıttıZonguldak’ın Devrek ilçesi AK Parti ilçe Başkanı Serdar Kelebek eski başkanın belediye başkan aday adayı olması nedeniyle boşalan ilçe başkanlığına atanması nedeniyle bir kısmı değişen birim başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

23.01.2014 13:39

Devrek AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek yeni oluşturulan birim başkanları ve yönetim kurulu üyelerini tanıttı

Zonguldak'ın Devrek ilçesi AK Parti ilçe Başkanı Serdar Kelebek eski başkanın belediye başkan aday adayı olması nedeniyle boşalan ilçe başkanlığına atanması nedeniyle bir kısmı değişen birim başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Devrek AK Parti ilçe binasında düzenlenen tanıtım toplantısında birim başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Serdar Kelebek," Öncelikle çoğunluğu yine aramızda olan ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza bu onurlu görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah bu arkadaşlarımızla birlikte partimiz ve memleketimiz adına hayırlı görevler yapacağımıza inanıyor birim başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum" dedi.

13 kişiden oluşan Devrek AK Parti birim başkanları sırasıyla şöyle, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Siyasi ve Hukuk İşleri Sorumlusu Şevket Getir, Teşkilat Sorumlusu Satılmış Tilkicik, Seçim İşleri Sorumlusu İsa Bükrü, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Emrah Korum, Dış İşler Sorumlusu Uğur Erdem, Sosyal İşlerden Sorumlu G. Güler Lenger, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Nevzat Şimşek, Ekonomiden Sorumlu Adem Topal, Halkla İlişkilerden Sorumlu İlker Bakıroğlu, Mali İşlerden Sorumlu Fahrettin Uzundal, AR-GE Faaliyet Sorumlusu Hamit Özdemir, İlçe Sekreteri Recep Çantı'dan oluşurken, 14 kişilik yönetim kurulu üyeleri de şu isimlerden meydana geldi. Muhammet Kayapınar, Çetin Kuzlu, Yaşar Canbaş, Fikri Tabakoğlu, Bircan Kayabaş, Celal Ulupınar, Semih Karagülmez, Songül Ayanoğlu, Serpil Özmen, Emine Kamçı, Nazmi Öksüz, Ertan Ören Kadın Kolları Başkanı Tülay Tatoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Terzi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek AK Parti İlçe Başkanı Kelebek Birim Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement