Doç. Dr. Mustafa Oğurlu Adnan Menderes'in Memleketinden Başladı - Son Dakika
Yerel

Doç. Dr. Mustafa Oğurlu Adnan Menderes'in Memleketinden Başladı

Doç. Dr. Mustafa Oğurlu Adnan Menderes\'in Memleketinden Başladı

Ak Parti’den Aydın milletvekili aday adaylığını açıklayan ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi eski başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu çalışmalarına Adnan Menderes’in memleketi Koçarlı’dan başladı.

18.02.2015 15:18

Ak Parti'den Aydın milletvekili aday adaylığını açıklayan ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi eski başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu çalışmalarına Adnan Menderes'in memleketi Koçarlı'dan başladı. Aydın'da 'Ak Partiyi birinci parti' yapma sloganı ile yola çıkan Oğurlu, başarının sevgi ve samimiyetten geçtiğini belirterek samimi bir şekilde hizmet etmek için yola çıktıklarını söyledi.

AK Parti Koçarlı ilçe teşkilatını ziyaret eden Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, yıllardır halkla iç içe olduğunu ve fırsat verilmesi halinde önemli çalışmalar yapacağını belirterek Yeni Türkiye'nin inşasında yer almak amacıyla bu yola çıktığını söyledi.

Mersin Tarsus'ta hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan'ın acısını yaşadıklarını belirterek taziye mesajı sunan Doç. Dr. Oğurlu, "Mersin Tarsus'ta üniversite öğrencisi olan kızımız Özgecan Aslan, vahşice insanlığın kabul edemeyeceği bir şekilde katledilmiştir. Bu zihniyetteki insanları ve bu olayın faillerini insanlık adına kınıyoruz. Bir daha bu tür elim olayların yaşanmaması en büyük temennimiz ve fırsat verilmesi halinde hem bir hekim, hem bir öğretmen hem de bilim insanı olarak bu yönde ciddi çalışmalarımız var. Öncelikle Özgecan'ın ailesine ve yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Sevgiyi ve ahlakı, akademisyenlik ve eğitimcilik yaptığım dönem boyunca, tüm öğrenci ve hastalarıma vermeye çalıştım" dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda projelerini de anlatan Doç Dr. Oğurlu, partilerin sorularını cevapladı ve yakın ilgileri nedeniyle teşkilata teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doç. Dr. Mustafa Oğurlu Adnan Menderes'in Memleketinden Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement