E-5 Karayolunun Ereğli Yönünde Trafik Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Ağır Yaralandı - Son Dakika
Yerel

E-5 Karayolunun Ereğli Yönünde Trafik Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Ağır Yaralandı

E-5 Karayolu üzerinde; Aksaray Ereğli yönünde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı. Yaralı, Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

16.12.2022 14:07  Güncelleme: 14:11

ENES CAN ÖZMEN

E-5 Karayolu üzerinde; Aksaray Ereğli yönünde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı. Yaralı, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

E-5 Karayolu üzerinde, bu sabah 06.00 sıralarında; Aksaray Ereğli istikametinde trafik kazası meydana geldi. Bir binek araç, bir TIR'a çarptı. Vatandaşlar, 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis, Jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, binek araçta sıkışan iki kişiyi sıkıştığı yerden kurtardı. Çıkarılan iki kişiden birinin yaşamını yitirdiği, diğerinin ise ağır yaralı olarak Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle, E-5 Karayolu trafiğe kapatıldı, uzun araç kuyrukları oluştu. Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

E-5 Karayolunun Ereğli Yönünde Trafik Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Ağır Yaralandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel E-5 Karayolunun Ereğli Yönünde Trafik Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement