Edirne İtfaiye Ekipleri İzmir'e Kursa Gidecek - Son Dakika
Yerel

Edirne İtfaiye Ekipleri İzmir'e Kursa Gidecek

Edirne İtfaiye Ekipleri İzmir\'e Kursa Gidecek

Edirne'ye bağlı Keşan Belediyesi itfaiye ekipleri İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği olay yeri inceleme kursuna katılacak.

23.05.2014 10:14

Edirne'ye bağlı Keşan Belediyesi itfaiye ekipleri İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği olay yeri inceleme kursuna katılacak.

Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürü Orhan Yamak, Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı personellerin, 26-30 Mayıs 2014 tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği olay yeri inceleme kursuna katılacağına bildirdi.

Yamak, kursta Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personellerine yangın yerinin incelenmesi, kundaklama nedenleri, kundaklama vasıtaları, elektrik nedeniyle çıkan yangınlar, oto yangınları konusunda teorik ve uygulamalı eğitim verileceğini dile getirdi. Yamak, eğitim sayesinde yangın sonrası incelemelerde İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin daha doğru ve bilimsel yaklaşımlarla hareket edeceğini ve buna yangına ilişkin kanaat oluşturacaklarını aktardı.

Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün araç, ekipman ile personel eğitimi konusunda bölgenin en güçlü itfaiyesi konumunda olduğunu belirten Yamak, Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin değişen ve gelişen şartlara göre en doğru şekilde bilgi donanımı edinmek için kurslara katılımlarının süreceğini kaydetti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne İtfaiye Ekipleri İzmir'e Kursa Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement