Edosk'lu Gençler Bulgaristan'da Türkiye'yi Temsil Etti - Son Dakika
Yerel

Edosk'lu Gençler Bulgaristan'da Türkiye'yi Temsil Etti

Edosk\'lu Gençler Bulgaristan\'da Türkiye\'yi Temsil Etti

proje ve gençlik çalışmaları çerçevesinde Avrupalı gençlerle bir araya geldi...

06.11.2012 10:49

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK)

proje ve gençlik çalışmaları çerçevesinde Avrupalı gençlerle bir araya geldi.

23-31 Ekim tarihleri arasında Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde; Türk, Bulgar, Romen, Macar ve Litvanyalı gençlerin yer aldığı ve proje sahipliğini 'Eurotheatre of Youth Dream'in yaptığı bir organizasyon gerçekleştirildi. Organizasyona Türkiye'yi temsilen EDOSK'tan Nilüfer Topaloğlu, Muradiye Topaloğlu, Ahmet Altun, Merve Mercan ve Gençlik Lideri Koray Cantez katıldı.

Tiyatro aracılığıyla ülkelerin ve kültürlerin tanıtılması amacı taşıyan organizasyonda gençler, karışık bir takım oluşturarak ülkelerindeki sorunları ve ilginç enstantaneleri mizahi bir şekilde diğer kültürlere tanıttı. Proje kapsamında sergilenen oyunların yanı sıra tarihi yerlere geziler düzenlendi ve katılımcıların projeden en iyi şekilde yararlanmaları sağlandı.

EDOSK projeler sorumlusu Bülent Bacıoğlu, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada EDOSK'un kuruluşundan bu yana onlarca genci Avrupalı gençlerle bir araya getirdiğini bekirterek, "Gençlerimizin ufkunu geliştirmek adına bu tür projelere katılımlarının arttırılmasını umuyor ve çabalıyoruz" dedi.

Bacıoğlu ayrıca Bulgaristan'daki organizasyon kapsamında bir Türk Kültür Gecesi düzenlendiğini ve bu gecede Türkiye ve Edirne ile ilgili sunumlar yapıldığını kaydetti.

(ORA)

06.11.2012 10: 25: 04

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edosk'lu Gençler Bulgaristan'da Türkiye'yi Temsil Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement