Edremit DSP'de Kongre Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Edremit DSP'de Kongre Heyecanı

Edremit DSP\'de Kongre Heyecanı

DSP Balıkesir'in Edremit İlçe Başkanı Mehmet Görk, yapılan olağan kongrede güven tazeledi."DSP'ye en büyük darbeyi patronların desteği ile yaygın basın vurdu.4.ncü güç olan medya bu gün ülkemizi 2 partili sisteme zorluyor" dedi."İhanetlere"...

04.03.2013 17:47

DSP Balıkesir'in Edremit İlçe Başkanı Mehmet Görk, yapılan olağan kongrede güven tazeledi. Görk,

"DSP'ye en büyük darbeyi patronların desteği ile yaygın basın vurdu. 4. ncü güç olan medya bu gün ülkemizi 2 partili sisteme zorluyor" dedi.

"İhanetlere uğradık, içimizden vurulduk, arkamızdan hançerlendik. Ama hiçbir zaman doğru bildiğimiz ve inandığımız 'Hak Yolundan' dönmedik, halkımıza ve devletimize ihanet etmedik" diyen ve seçime katılan delegelere teşekkür eden Edremit DSP İlçe Başkanı Mehmet Görk, "12 yıldır anayasal hakkı olan seçim yardımını alamayan DSP'ye en büyük darbeyi patronların desteği ile yaygın basın vurdu. 4. güç olan medya bu gün ülkemizi 2 partili sisteme zorlamaktadır. Atatürk'ün 85 yıl önce Gençliğe Hitabesinin her kelimesi bu gün tecelli etmiştir. Bu gün halkımız alternatif aramaktadır ve alternatif DSP'dir" dedi. "Büyük devlet adamı Karaoğlan Ecevit ve Gazi Mustafa Kemal Paşa adına herkesi Ulusalcı, Atatürkçü, Halkçı ve paylaşımcı DSP'de birleşmeye davet ediyorum" diyen Başkan Görk, İlçe seçimleri sonrası yepyeni genç, dinamik eğitimli bir DSP'nin iktidara hazırlandığını müjdeledi.

Kongre neticesinnde; Yönetim Kurulu asil üşeleri, Hüseyin Kadıoğlu, Gönül Kale, Şule Temel Kanyılmaz, Atilla Verensoy, Metin Özyurt, Muzaffer Candan, Ali Karakoyun, Necdet Erdi, Filiz Alpatay ve Hasan Ateş, Yönetim Kurulu yedek üyeleri, Kadir Baykan, Recep Aydın, Aynur Salı, Müşerref Verensoy, Abdullah Ergün, Pakize Şarlak, Süleyman Şartlan, Bülent Kanyılmaz, Ertan Ergün ve Hacı Mehmet Koç. İl Kongre delegeleri, Şule Temel Kanyılmaz, Gönül Kale, Metin Özyurt, Atilla Verensoy, Muzaffer Candan, Necdet Erdi, Ali Karakoyun, Hasan Ateş, Hüseyin Kadıoğlu, Mehmet Görk, Aynur Salı, Rahime Dönmez, Nilgün Obuz, Müşerref Verensoy, Bülent Kanyılmaz, Abdullah Ergün, Ertan Ergün, İsmail Durmaz ve Süleyman Şartlan isimlerinden oluştu.

(SŞ)

04.03.2013 17: 24: 21

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit DSP'de Kongre Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement