Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Şehit Annelerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Ulusal, şehit annelerini Anneler Günü dolayısıyla ziyaret etti. Şehit annelerinin buruk geçen gününü kutlayan Ulusal, tüm şehit annelerine sabır ve sağlıklı bir ömür diledi.

12.05.2024 16:45  Güncelleme: 16:46

Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Ulusal, Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı dolayısıyla şehir dışında olan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin adına Anneler Günü ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Ulusal, Efeler Belediye Meclis Üyesi Zeliha Gündoğdu ve Efeler Belediyesi Gündüz Bakımevleri Sorumlusu Gülçin Öztürk ile birlikte 2007 yılında Şırnak'ta şehit olan Piyade Er Mahir Yıldırım'ın annesi Fatma Keser Ozan'ı ziyaret etti. Şehit annesi Fatma Keser Ozan'ın buruk geçen anneler gününü kutlayan Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Ulusal, "Efeler Belediye Başkanımız Sayın Anıl Yetişkin'in sevgi ve selamlarını getirdim sizlere. Kendisi şehir dışında olması sebebiyle yanınızda olamadı. Bugün Anneler Günü ancak biliyorum ki sizin ve sizin gibi evladını kaybeden tüm anneler için buruk geçiyor. Yanınızda olmak, bu vatan için şehit olan kahraman evladımızın aziz hatırasını yaşatmak istedik. Sizin nezdinizde tüm şehit annelerinin ve evladını kaybeden tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, kendilerine sabır ve sağlıklı bir ömür diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Şehit Annelerini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement