Eğitim-Bir-Sen Muş Şubesi Başkanı Varto Da - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen Muş Şubesi Başkanı Varto Da

Eğitim-Bir-Sen Muş Şubesi Başkanı Varto Da

Eğitim-Bir-Sen Muş Şube Başkanı ve beraberindekiler Varto ilçesi Eğitim-Birsen başkanlığını ziyaret ederek ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yemekli toplantı da kutladı.

08.03.2014 17:55

Eğitim-Bir-Sen Muş Şube Başkanı ve beraberindekiler Varto ilçesi Eğitim-Birsen başkanlığını ziyaret ederek '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü yemekli toplantı da kutladı.

Varto Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Tunay Ergül başkanlığında bir lokantada bir araya gelen Muş Eğitim-Bir-Sen ve Varto Eğitim-Bir-Sen üyeleri yemekli toplantı yaparak '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladılar. Toplantıda bir konuşma yapan Muş Eğitim-Bir-Sen Şubesi Başkanı Bayram Güler,"Sendikalar 4688 sayılı yasaya göre kurulmuş. Bizde o yasaya göre kurulan bir sendikayız. Değerli Varto temsilcimiz bir program yaptı, bizde onları ziyaret etmeye geldik. Özellikle '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle siz kadınların gününü kutluyorum. Ama sadece bir gün yetmiyor size, her gün bizim için değerlisiniz. Biz Peygamberimiz'in (SAV) dediği gibi "cennet anaların ayaklarının altındadır" bize değer veren ve sevgiyle yaşatan onlardır. Onlar olmasa biz olmazdık. Sadece bir gün onlar için değil her gün aynı olmasını istiyoruz" dedi.

Varto Eğitim-Bir-Sen Şubesi Temsilcisi Tunay Ergül ise, "Muş Eğitim-Bir-Sen Şube başkanımız ve beraberindekiler bizi yalnız bırakmayıp ilçeye kadar geldiklerinden dolayı ben kendilerine teşekkür ederim. Hizmetlerinin her zaman yapılmasını ve yanımızda olmasını isterim" dedi.

Verilen yemeğin ardında katılımcılara çeşitli hediyelerin dağıtılmasının ardında toplantı sona erdi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen Muş Şubesi Başkanı Varto Da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement