Emin Özkan'dan THK'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Emin Özkan'dan THK'ya Ziyaret

Emin Özkan\'dan THK\'ya Ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Emin Özkan, Türk Hava Kurumu Bartın Şube Başkanı Sabri Aktaş'ı ziyaret etti.

17.03.2015 14:35  Güncelleme: 14:40

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Emin Özkan, Türk Hava Kurumu (THK) Bartın Şube Başkanı Sabri Aktaş'ı ziyaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Emin Özkan gerçekleştirdiği ziyarette, "Bugün Türkiye'nin gerçekten havacılıkta en köklü kurumu olan Türk Hava Kurumu olarak sizleri ziyaret edelim istedik. Fikirlerinizi alalım görüşlerinizi alalım istedik. Benim temelde siyaset yaparken en temel felsefem ben değil biz mantığıyla hareket etmek. Bunun için de herkesin her kesimin görüşlerine saygı duyup herkesin fikirlerini alıp sonuçta amacımız Bartın'a memleketimize hizmet etmek" dedi.

THK Bartın Şube Başkanı Sabri Aktaş, Emin Özkan'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere sıcak yaklaşıyorsunuz. Bunun devamında fayda var diye düşünüyorum. Çünkü sivil toplum kuruluşları bu ülkenin vazgeçilmez öğelerindendir. Dolayısıyla sizde bu yola çıktınız. İnşallah başarılı olursunuz. Başarılı olursanız biz zaten çok mutlu oluruz. Başarılar diliyorum. Allah utandırmasın" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emin Özkan'dan THK'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement