Emrah Turanlı Vanlı Hayranlarıyla Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Emrah Turanlı Vanlı Hayranlarıyla Buluşacak

Emrah Turanlı Vanlı Hayranlarıyla Buluşacak

Van’da İnnroyal Menajerlik ve Organizasyon tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Emrah Turanlı konseri düzenleniyor.

12.02.2014 14:15

Van'da İnnroyal Menajerlik ve Organizasyon tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Emrah Turanlı konseri düzenleniyor.

Büyük Urartu Oteli'nde 14 Şubat tarihinde düzenlenecek olan konserde Emrah Turanlı'nın ilk defa Vanlı hemşehrileriyle buluşacağını ifade eden İnnroyal Menajerlik ve Organizasyon Zeki Polat, "Konserin en önemli özelliğinden biri Vanlı bir sanatçı olan Emrah Turanlı, ilk defa Vanlı hemşehrileriyle biraya gelecek. Bunun yanında konserin özel günlerden biri olan Sevgililer Günü'nde yapılması ise ayrıca geceye farklı bir anlam katıyor" dedi.

14 Şubat'ta düzenlenecek olan ve anasponsor Konya Mutfağı'nın olduğu gecede, ayrıca Gülden Solmaz'ın da sahne alacağını ifade eden Polat, "Şimdiden tüm sevgililerin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlar, sevenlere ömür boyu mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Etkinliklerine VIP konserleri ve diğer günlerde de her ay ünlü sanatçılarla devam edeceklerini dile getiren Polat, 14 Şubat Sevgililer Günü programının her şey dahil 80 TL olduğunu sözlerine ekledi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emrah Turanlı Vanlı Hayranlarıyla Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement