En Güzel Türkülerini Söylediler - Son Dakika
Yerel

En Güzel Türkülerini Söylediler

En Güzel Türkülerini Söylediler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Türküler Söyle yarışmasının yarı finalinde sahne alan katılımcılar en güzel türkülerini söyledi.

04.02.2014 12:14

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Türküler Söyle yarışmasının yarı finalinde sahne alan katılımcılar en güzel türkülerini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Cem Medya'nın düzenlediği Türküler Söyle yarışmasının yarı final elemelerinin ilk programı Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yapıldı. Çok sayıda Alevi vatandaşımızın da takip ettiği program, Cem TV'den yapılan naklen yayınla izleyici ile buluştu. Türküler Söyle yarışmasında jüri üyeliklerini ise üniversite akademisyenleri üstlendi. Sunuculuğunu Başak Tatlıbal'ın yaptığı yarışmada İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Taşkın Doğanışık, İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Arif Yanmaz ve Aynur Haşhaş jüri üyesi olarak görev aldı. Yarı final elemelerinin yapıldığı yarışmaya katılan 12 yarışmacının söylediği türkülere salonu dolduranlar da eşlik etti. Finale yükselecek isimler yarı final programlarının tamamlanmasının ardından belirlenecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel En Güzel Türkülerini Söylediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement