Niksar'da Engelli Kursiyerlere Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Niksar'da Engelli Kursiyerlere Sertifikaları Verildi

Niksar\'da Engelli Kursiyerlere Sertifikaları Verildi

Tokat'ın Niksar ilçesinde, Bilgisayar Bakım Onarım Kursunu başarıyla tamamlayan engelli kursiyerlere sertifikaları verildi.

28.02.2014 16:31  Güncelleme: 16:28

Tokat'ın Niksar ilçesinde "Bilgisayar Bakım Onarım Kursu"nu başarıyla tamamlayan engelli kursiyerlere sertifikaları verildi.

Niksar'da Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR işbirliği ile açılan "Bilgisayar Bakım Onarım Kursu"nu tamamlayan Niksar Bedensel Engelliler Derneği üyesi kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Hükümet Konağı'nda düzenlenen törende engelliler ile gurur duyduğunu belirten Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, her zaman engellilerin yanında olduklarını söyledi.

Engelli ailelerini de tebrik eden Kaymakam Yolcu, "Hayatı paylaşma anlamında böyle güzel evlatlar yetiştirdiğiniz için hepinizi kutluyorum. Bu tip kurslarla bu tip programlarla engelli kardeşlerimiz topluma daha yararlı bireyler olacaklardır. Bunlardaki azmi, isteği görüyoruz. Onlardaki hayata bakış açısı birçok noktada bizlere örnek oluyor, kendilerini bir kez daha kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

İŞKUR İl Müdürü İbrahim Akpınar ise, "Kurumumuzun bütün engelli vatandaşlarımıza sunmuş olduğu bütün hizmetleri biz yerelde, bölgelerde sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu arada biz sadece aracıyız, sizlerle bakanlığımız arasında elimizden geldiği kadar bütün bu tür projelerde sonuna kadar her şekilde yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz. Daha güzel projelerde beraber olmak umuduyla hepinizi kutluyor teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Niksar Bedensel Engelliler Derneği (NİKBED) Başkanı Adnan Ünsal da İŞKUR ve Halk Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ederek, "Biz tabela derneği değiliz. Dernek olarak bu zamana kadar çok güzel işler yaptık, birçok projede yer aldık. Bu arkadaşları hayata kazandırmak, yol göstermek anlamında bir misyon üstlendik. Bu bağlamda bizlere her zaman destek olan Sayın Kaymakamıma teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Yolcu, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar'da Engelli Kursiyerlere Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement