Erdoğan Tok'a Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Erdoğan Tok'a Yoğun İlgi

Erdoğan Tok\'a Yoğun İlgi

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Liman Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosu açılışında mahalle sakinlerinin yoğun sevgi gösterisi ile karşılandı.

14.03.2014 13:03

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Liman Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosu açılışında mahalle sakinlerinin yoğun sevgi gösterisi ile karşılandı.

Liman Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışına eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belde Belediyesi Kurucu Başkanı Ahmet Okuyucu katıldı.

Heyecan ve coşku dolu kalabalığa konuşan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, 'Her adımda İlkadım' parolasıyla İlkadım ilçesini AK Parti belediyecilik hizmetleriyle kuşatacaklarını söyledi.

Ankara ile ilişkilerin iyi olduğunu söyleyen Tok, göreve geldiklerinde ilk işinin belediye hizmet binasının temelini atmak, bakanlıklarla görüşerek hükümet yatırımlarını ilçeye kazandırmak olduğunu ifade etti.

Tok, çocuk ve gençler için eğitim ve spor merkezleri inşa edeceklerini kaydetti. Gençlik Merkezi, Bilgi Evi, Semt Spor Merkezleri, Okullara Spor Tesisleri sağlayacaklarını anlatan Tok, bayanlara yönelik içersinde havuzu ve birçok sosyal aktivitenin bulunacağı Hanımlar Yaşam ve Kültür Merkezi yapacaklarını açıkladı.

İlkadım Belediyesi'nin iktidar belediyesi olmasının ilçeye kazandıracağı faydaları anlatan Tok, "Bakanlarımız, milletvekillerimiz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın destekleriyle, beş yıllık belediye başkanlığı görevi süresince edindiğimiz tecrübe ve Ankara'da TBMM Müşavirliği dönemindeki bürokrat birikimimizle İlkadım'a tüm yatırımları çekeceğiz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan Tok'a Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement