Esenyurt'ta 3 Malallede Seçim İrtibat Büroları Açıldı - Son Dakika
Yerel

Esenyurt'ta 3 Malallede Seçim İrtibat Büroları Açıldı

Esenyurt\'ta 3 Malallede Seçim İrtibat Büroları Açıldı

Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından 1 günde 3 farklı mahalleye seçim irtibat bürosu açıldı.

20.02.2014 19:54

Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından 1 günde 3 farklı mahalleye seçim irtibat bürosu açıldı. Yeşilkent Mahallesi, Güzelyurt Mahallesi ve Mehterçeşme Mahallesi AK Parti seçim irtibat büroları büyük coşku içinde açılışları gerçekleşti.

Coşku içinde açılan seçim irtibat bürolarının açılış törenlerine çok sayıda vatandaş katılırken AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katılım sağladı.

Açılış törenlerinde söz alarak konuşma yapan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara değinerek 30 Mart seçimlerinde bu oyunlara cevap verileceğinin vurgusunu yaptı. Değer, "AK Parti belediyecilik anlayışı ile mahallerimizin bugüne kadar aldığı güzel hizmetlerin devam etmesi için tekrar Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ile yola devam diyoruz" dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu seçim irtibat bürolarının açılışlarında yaptığı konuşmalarda, "Bugünden itibaren 30 Mart seçim akşamına kadar bu bürolarımızda insanlarımız ile kaynaşarak, doğru karar vermeleri için kendilerine hizmet edileceğini, ülkemizin gelecek aydınlığına ve milletimizin huzuru refahı için çaba göstereceğimizi ifade edeceğiz. Ülkemiz önemli günlerden geçiyor. 30 Mart bu günlerde önemli bir yer tutmaktadır. Esenyurtlu vatandaşlarımız bizimle beraber hizmet gördü ve artarak bu hizmetlere devam edeceğiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenyurt'ta 3 Malallede Seçim İrtibat Büroları Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement