Esidef'in Platformunda Görüşmeler Yoğun Geçiyor - Son Dakika
Yerel

Esidef'in Platformunda Görüşmeler Yoğun Geçiyor

Esidef\'in Platformunda Görüşmeler Yoğun Geçiyor

Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İş adamları Federasyonu'nun (ESİDEF), 3 yıl üst üste gerçekleştirdiği İş Geliştirme Platformunu üyelerinden gelen yoğun talep üzerine bu yıl tekrar gerçekleştirildi.

11.11.2012 10:27

Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İş adamları Federasyonu'nun (ESİDEF), 3 yıl üst üste gerçekleştirdiği İş Geliştirme Platformunu üyelerinden gelen yoğun talep üzerine bu yıl tekrar gerçekleştirildi. Uluslararası İzmir Kültürpark Fuar Alanı 1-A nolu holde gerçekleştirilen 4. İş Geliştirme Platformu'na katılan Aydınlı firmalardan Ege-Pol'un standı yoğun ilgi gördü.

Havaların soğuması ile birlikte daha da ilgi gören yalıtım ve mantolama konusunda Ege-Pol standını ziyaret eden İzmir Valisi Cahit Kıraç, firmanın sahibi Mahmut Çağlayan'dan konuyla ilgili bilgi aldı.

15 bin iş adamının bir araya getirmeyi planladı Platformu yoğun ilgi gördü. ESİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özkara "İş adamlarımızı, iç ve dış pazar ağlarını genişletmek istiyoruz. Federasyonumuza üye derneklerimizin iş adamlarını bir araya getirip tanışmalarını ve aralarında ticari bağlantı kurmalarını hedefliyoruz. Önceki İş Geliştirme Platformlarımız kendi üyelerimiz arasındaydı. Amacımız bölge ekonomisindeydi ve öncelik Ege ve Batı Akdeniz'li iş adamlarımızdı. Ancak bu yılki Platform biraz da dışa açılmayla ilgili. İş adamlarımızı bir yandan yeni iş imkanlarıyla buluşturup, bir yandan da ihracata teşvik etmeyi planlıyoruz" dedi.

Standın ziyaretçi akınına uğradığını belirten Ege-Pol Firmasının Sahibi İnşaat Mühendisi Mahmut Çağlayan, ziyaretçilere ve organizasyonu düzenleyen ESİDEF yetkililerine teşekkür etti.

(İK)

11.11.2012 10: 02: 10

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esidef'in Platformunda Görüşmeler Yoğun Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement