Eskişehir'de "Kent ve Kültür Söyleşileri" Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de "Kent ve Kültür Söyleşileri" Başlıyor

Eskişehir\'de "Kent ve Kültür Söyleşileri" Başlıyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan "Kent ve Kültür Söyleşileri", şair Haydar Ergülen’in yönetiminde başlıyor.

18.01.2015 12:04

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan "Kent ve Kültür Söyleşileri", şair Haydar Ergülen'in yönetiminde başlıyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, düzenlenen söyleşilerin ilk konuğunun 1952 yılında Eskişehir'de doğan şair Enis Batur'un olacağı belirtildi. Açıklamada, "21 Ocak Çarşamba günü saat 19.30'da Özdilek Sanat Merkezi Oktay Ekinci Sahnesi'nde gerçekleştirilecek etkinlik, ücretsiz ve halka açık olacak. İlkokulu Dumlupınar İlkokulu'nda okuyan Enis Batur söyleşide, "Eskişehir, Yolculuk ve Yazı" konulu bir konuşma yapacak. Şair Enis Batur, Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşmaları'nın 2'ncisinde de "Onur Konuğu" olmuştu. 1970 yılından beri edebiyatın içinde olan Enis Batur, edebiyatımızın en verimli şair ve yazarları içinde gösteriliyor. Haydar Ergülen'in yönetiminde sanatın farklı alanlarda ürün veren yazar, şair ve müzisyenler, ayda bir kez düzenlenecek "Kent ve Kültür Söyleşileri"nin konuğu olacak" denildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de 'Kent ve Kültür Söyleşileri' Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement