Eskişehir'deki İlçe Dernekleri Mihallıçıklılar Derneği'nde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'deki İlçe Dernekleri Mihallıçıklılar Derneği'nde Buluştu

Eskişehir\'deki İlçe Dernekleri Mihallıçıklılar Derneği\'nde Buluştu

Eskişehir tarihinde bir ilk gerçekleştirilerek tüm ilçelerdeki derneklerin yöneticileri Mihallıçıklılar Derneği'nde bir araya geldi.

24.04.2013 12:10

Eskişehir tarihinde bir ilk gerçekleştirilerek tüm ilçelerdeki derneklerin yöneticileri Mihallıçıklılar Derneği'nde bir araya geldi.

Mihallıçıklılar Derneği Başkanı İsmail Can'ın önerisiyle Eskişehir'in tüm ilçe dernekleri bir araya gelerek tanışma fırsatı buldular. Toplantıya, Seyitgazi Dernek Başkanı Sami Türkmen, Çiftelerliler Dernek Başkanı Vedat Çeliker, Alpu Dernek Başkanı Hüseyin Kurtuluş, Han Dernek Başkanı Mahmut Bilgi, Beylikova Dernek Başkanı Muammer Öztay, Mahmudiye Dernek Başkanı Necmettin Başkut, Sivrihisarlılar Dernek Başkanı Burhanettin Sarıkaya, Seyyid Battal Gazi Vakfı Başkanı Dr. S. Sırrı Kabadayı, Sivrihisarlılar Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şakar katıldı. Beylikova İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Bakal ve gazeteci yazar Mustafa Kantarcı'nın da bulunduğu toplantıya katılan davetliler, Mihallıççıklılar Dernek Başkanı İsmail Can tarafından karşılandı ve gözleme ve ayran ikramında bulunuldu.

Amaçlarının, tanışmak ve dernekler arasındaki kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirten İsmail Can, bu tür toplantıların artık sık sık yapılması gerektiğini belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'deki İlçe Dernekleri Mihallıçıklılar Derneği'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement