Eskişehir'in Han İlçesi Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'in Han İlçesi Demokrasi Nöbetinde

Eskişehir\'in Han İlçesi Demokrasi Nöbetinde

Eskişehir Han İlçe Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi ve cumhuriyet mitingi yapıldıMitinge, İlçe Kaymakamı Rızvan Eroğlu, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, İlçe Müftüsü Emir Veran, İlçe Garnizon Komutanı Sebahattin Emir, İlçe Emniyet Amiri Sinan Akçam, İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Arif Gökçe, mahalle imamları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe halkı katıldı.

05.08.2016 11:47

Eskişehir Han İlçe Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi ve cumhuriyet mitingi yapıldı

Mitinge, İlçe Kaymakamı Rızvan Eroğlu, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, İlçe Müftüsü Emir Veran, İlçe Garnizon Komutanı Sebahattin Emir, İlçe Emniyet Amiri Sinan Akçam, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Arif Gökçe, mahalle imamları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe halkı katıldı.

Mitingde konuşan Başkan Erdal Şanlı "Her türlü darbeye karşı çıkmak tüm demokratların, demokrasiden yana olanların bu ülkeye namus borcudur. Hep birlikte her zaman, 'ne darbe, ne dikta, yaşasın tam demokrasi' demeliyiz. Demokrasimizin teminatı olan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ilkesinin ne kadar yaşamsal olduğu bir kez daha kanıtlanmıştır" dedi.

İlçe kaymakamı Rızvan Eroğlu da konuşmasında, ülkenin büyük bir işgale karşı direndiğini belirterek birlik mesajı vurgusunu yaptı .

Tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim de okunan mitingin ardından ilçe halkına Han Belediyesi tarafından ikramda bulunuldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'in Han İlçesi Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement