Eskişehir Müsiad'ın Yeni Yönetimi Görev Bölümü Yaptı - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Müsiad'ın Yeni Yönetimi Görev Bölümü Yaptı

Eskişehir Müsiad\'ın Yeni Yönetimi Görev Bölümü Yaptı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu ilk toplantısında görev bölümü yaptı.

27.02.2014 17:39

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu ilk toplantısında görev bölümü yaptı.

Geçtiğimiz salı günü olağanüstü genel kurulu yaparak yeni yönetim kurulunu seçen MÜSİAD Eskişehir Şubesi'nde, Abdul Vahap Satıcıoğlu başkan olarak seçildi. Görev bölümünden sonra bir değerlendirme yapan ve MÜSİAD'ın Türkiye'deki gücünü Eskişehir'de de hissettirecek projeler üreteceklerini dile getiren Başkan Satıcıoğlu, "Eskişehirli sanayici ve işadamı üyelerinin ticaretlerine aktivite katmak, onların problemlerine çözüm getirmek için çalışmalar yapılacak. Eskişehir'deki gençliğin sanayici ve işadamlarıyla entegre edilerek, onlara branşlarına göre okurken staj yapmalarını sağlayıp, okul sonrası onların gelecek kaygılarını gidermeye yönelik çalışmalar yapacağız" dedi.

Gezi eylemlerine katılan gençlerin toplumun tüm katmanları tarafından sahip çıkılarak onların ülkenin gerçek problemlerinin daha objektif bir gözle görmesini sağlayacak adımlar atılmasını isteyen Satıcıoğlu şunları söyledi:

"İyi niyetli gençlerin marjinal gruplar tarafından nasıl maşa olarak kullanıldığının 1970-1980 yılları arasında yaşanan ve nice gençlerin heba edildiği öğrenci hareketlerinin bilimsel verilerle onlara anlatılması sağlanmalıdır. Bu son Gezi olaylarında da 6-7 gencimizi bir hiç uğruna kaybettik. Oynanan oyunun ekonomimizi hedef aldığını, gelişmekte olan ülkemizin önüne set çekilmek istendiğini, sanayici ve işadamları olarak ekonominin sarsılması, önce iştigal alanlarımızdaki iş kaybını, sonra istihdam kayıpları nazari dikkate alınırsa, zarar direk olarak halkımıza, çalışanlara fatura edilecektir."

Yönetim Kurulu toplantısında ayrıca MÜSİAD gençliğine 25 kişilik bir genç grup üye yapılarak onların bu çatı altında her türlü aktivitelerine destek verileceği dile getirildi. MÜSİAD Eskişehir Yönetim Kurulu üyesi olarak, Abdullah Keskin, Murat Özkan, Necip Fazıl Şahin, Hasan Erdem, Zekeriya Ünal, Mehmet Dalyancı, Cengiz Güneri, Hasan Baysal ve Abdullah Taha Arslan görev aldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Müsiad'ın Yeni Yönetimi Görev Bölümü Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement