Etso'da Seçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Etso'da Seçim Heyecanı

Etso\'da Seçim Heyecanı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası(ETSO) bugün yapılıyor.

18.05.2013 13:45

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası(ETSO) bugün yapılıyor. İş Adamları Ömer Aksu, Selçuk Polat ve Suhabi Okumuş'un aday olduğu seçimlerde odaya üye olan iş adamları ve sanayiciler oy kullanmak üzere sabah saatlerinden ticaret odasına gelerek belirlenen sandıklarda oylarını kullanmaya başladılar.

Yaklaşık 2 bin üyenin oy kullandığı seçimler polisin geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleşen seçimler 14 meslek gurubunun oy kullanmasıyla başladı. Saat 17.00'da sona erecek olan organ seçimlerinde, şirket yetkilileri, Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Sicil Müdürlüğü'nden aldıkları yetki belgesi ile şahsi ticari kayıtları bulunanlar ise kimliklerini göstermek suretiyle oy kullanabiliyor.

Erzincan Ticaret Odası adayları Ömer Aksu, Selçuk Polat ve Suhabi Okumuş'ta sabah saatlerinde oy verme işlemlerini tamamladılar.

ETSO Adayı Suhabi Okumuş, uzun bir maratonun ardından seçimlerin bugün tamamlandığını ifade ederek; "Değerli sanayici ve işadamlarımızı gezdik, onların değerli fikirlerini aldık, kazanırsak inşallah onları gerçekleştireceğiz" dedi.

Uzun süreden beri çalıştıklarını belirten ETSO Adayı Selçuk Polat ise Erzincan için hayırlı olması dileklerinde bulunarak; "İnşallah Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası layık olduğu şekilde yönetilecektir" diye konuştu

Birlik ve beraberlik içerisinde geçen seçimlerde oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan ETSO Adayı Ömer Aksu ise Erzincan'ın Uzun zamandır böyle heyecanlı bir seçime tanık olmadığının altını çizerek; "Sonuç ne olursa olsun, kazanan Erzincan olsun, seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etso'da Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement