Evlilik Öncesi ve Boşanma' Semineri Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Evlilik Öncesi ve Boşanma' Semineri Gerçekleştirildi

Evlilik Öncesi ve Boşanma\' Semineri Gerçekleştirildi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Kent Konseyi’nin Eğitim Günleri Projesi kapsamında "Evlilik Öncesi ve Boşanma” konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

05.02.2014 10:03

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Kent Konseyi'nin Eğitim Günleri Projesi kapsamında "Evlilik Öncesi ve Boşanma" konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Kent Konseyi'nce 12.'incisi düzenlenen "Evlilik Öncesi ve Boşanma" konulu eğitim semineri, evlilik öncesi ve boşanma sürecinde yeni Medeni Kanunda yer alan kanuni hakları kapsadı. Avukat Niyazi Ayhan Yavuz tarafından yapılan sunum katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ile dinlendi ve Yavuz, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırarak, özellikle boşanma sürecindeki kadın ve erkeğin yasal hakları konusunda tüm katılımcıların bilinçlenmesini sağladı.

Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, "Bugün 12.sini düzenlediğimiz eğitim seminerimize katılan 81 katılımcımıza, sunumu yapan değerli hocamıza, konsey çalışmalarımıza daima destek sağlayan Çorlu Belediye Başkanımız Sayın Ünal Baysan'a, bizlere destek veren Çorlu yerel basın mensubu arkadaşlarımıza ve bu eğitim seminerlerini gerçekleştirebilmemiz için canla başla gönüllü olarak çalışma yapan Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor Komitesi Başkanı Mehtap Petek, Komite Üyeleri Cansu Balkan, Meral İşcan Dönmezer, Kemal Sönmez ve Ramis Çınar'a, akordiyon çalarak müzik dinletisi yapan Salih Karagöz'e çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Eğitim Günlerimizin 13.sünü 15 Şubat 2014 Cumartesi günü aynı saat ve yerde 'Aile İçi İletişim' konusunda düzenleyeceğiz ve tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

Seminer bitiminde eğitimciye plaket ve teşekkür takdimi yapılırken, katılımcılara hepsine katılım belgesi verildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evlilik Öncesi ve Boşanma' Semineri Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement