EXPO 2016 Antalya Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

EXPO 2016 Antalya Değerlendirme Toplantısı

EXPO 2016 Antalya Değerlendirme Toplantısı

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk başkanlığında yapılan toplantıda, altyapı projeleri ele alındı.

06.03.2014 16:32

EXPO 2016 Antalya değerlendirme toplantısı yapıldı.

EXPO 2016 Antalya Ajansı'ndan yapılan açıklamaya göre,  Antalya Valisi Sebahattin Öztürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, proje çerçevesinde yapılacak çevre yolları ve trompet kavşaklar, alana temin edilecek stabilize malzeme, enerji temini, atık su ve şehiriçi ulaşımda neler yapılması gerektiği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Vali Öztürk, EXPO 2016'nın Antalya için çok önemli bir yatırım olduğunu ve organizasyonun Antalya'ya bir değer olarak kalacağını söyledi. EXPO için tüm kurumların işbirliği içerisinde olması gerektiğini ifade eden Öztürk, EXPO 2016 Antalya için yapılıyormuş gibi görünen yatırımların aslında Antalya'nın ihtiyacı olduğunu, EXPO'nun da bu yatırımları hızlandırdığını kaydetti.

EXPO 2016 Antalya çerçevesinde yapılan yatırımlar konusunda daha önce Ankara'da ilgili bakanlık ve genel müdürlükleri ziyaret ettiklerini belirten Öztürk, "Bakanlarımızla 2016 yılına yetişmesi gereken yatırımlar konusunda fikir birliğine varmıştık. Burada işlerin daha hızlı nasıl yürütüleceğini görüşmek üzere toplandık" dedi.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay ise bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi ve çalışmaların planlandığı şekliyle devam ettiğini bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel EXPO 2016 Antalya Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement