Fethiye'de Köylülerden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Fethiye'de Köylülerden Örnek Davranış

Fethiye\'de Köylülerden Örnek Davranış

Fethiye'nin nüfusu en kalabalık köyü olan Esenköy köyü, düzenlediği kahvaltı ile birçok kişiyi bir araya getirdi.

11.03.2013 09:43

Fethiye'nin nüfusu en kalabalık köyü olan Esenköy köyü, düzenlediği kahvaltı ile birçok kişiyi bir araya getirdi.

Esenköy Köyü Mustafa Köse'nin önderliğinde köy halkı bir araya gelerek Esenköy Düğün salonunda imece usulü bir kahvaltı program tertipleyip köy halkı ve Fethiye Protokolünü bir araya getirdiler.

Köy Halkının imece usulü düzenlediği kahvaltı programına AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ve CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir'in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, CHP İlçe Başkanı Emrah Doğu, MHP İlçe Başkanı Hamdi Gürbüz, Belde Belediye Başkanları, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Üyeleri ile köy halkı katıldı.

Köy Kültürüne uygun olarak düzenlenen kahvaltı programında davetlilere kazanlarda pişirilen Tarhana Çorbası, Bazlama Ekmeği, Köy Yumurtası'nın yanı sıra organik gıda ürünleri ikram edildi. Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ve Köy Muhtarı Mustafa Köse ellerine aldıkları kepçe ile davetlilere kendi elleri ile tarhana çorbası ikramında bulundu.

Düzenlenen etkinlik ile ilgili olarak bilgi veren Esenköy Köyü Muhtarı Mustafa Köse, "Bizim bu organizasyonu yapmakta kesinlikle bir siyasi amacımız yok. Köy halkımız ile Fethiye Protokolümüzü bir araya getirerek kaynaştırmak ve birlik beraberliği pekiştirme adına vatandaşlarımızın katkıları ile imece usulü bir kahvaltı programı düzenledik. Bu etkinliğimiz il defa yapılan bir etkinlik ama bundan sonra bu etkinliğimizi yılda en az bir defa yapmayı planlıyoruz" diyerek, katılan herkese teşekkür ettiğini belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye'de Köylülerden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement