Forum Kayseri'de Alışveriş Lüks Otomobil Kazandırdı - Son Dakika
Yerel

Forum Kayseri'de Alışveriş Lüks Otomobil Kazandırdı

Forum Kayseri\'de Alışveriş Lüks Otomobil Kazandırdı

Forum Kayseri Alışveriş Merkezinin düzenlediği lüks otomobil ödüllü çekilişin talihlisi Fatma Doğan oldu.

19.04.2014 17:43

Forum Kayseri Alışveriş Merkezinin düzenlediği lüks otomobil ödüllü çekilişin talihlisi Fatma Doğan oldu. Ünlü radyo programcısı Cem Ceminay'ın sunumuyla yapılan çekilişte heyecanlı dakikalar yaşandı.

27 Aralık 2013- 6 Nisan 2014tarihleri arasında Forum Kayseri'den 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak otomobil çekilişine katılma hakkı kazanılan kampanya, ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile tamamlandı.Yaklaşık 200 bin kişinin katıldığı kampanyanın ödülü olan lüks otomobilin çekilişi, ünlü radyo programcısı Cem Ceminay'ın sunumu ile yapıldı. Yapılan çekilişi Kayseri'de yaşayan Fatma Doğan kazandı. Doğan'a kazandığı müjdesini ünlü radyo programcısı Cem Ceminay verdi. Çekiliş sırasında Forum Kayseri'de bulunan Doğan, ödül töreninin yapıldığı yere gelerek aracın anahtarını teslim aldı. Doğan, aracı kazandığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Forum Kayseri Alışveriş Merkezi Müdürü Gamze Ergel, düzenlenen etkinlik ile ilgili olarak, "Çok güzel bir kampanya gerçekleştirdik. Bugün de çekilişini yaptık. Çekilişi kazanan talihlinin alışveriş merkezinde olması çok güzel bir tesadüf. Aracı iyi günlerde kullansın diyoruz. İnşallah önümüzdeki sene de güzel bir otomobille ziyaretçilerimize kampanya hazırlamayı düşünüyoruz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Forum Kayseri'de Alışveriş Lüks Otomobil Kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement