Gaziantep'te AK Parti'ye Katılım - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te AK Parti'ye Katılım

Gaziantep\'te AK Parti\'ye Katılım

Oğuzeli ilçesi Dokuzyol köyünde ikamet eden bazı vatandaşlar AK Parti'ye katıldı.

22.02.2014 19:05

Oğuzeli ilçesi Dokuzyol köyünde ikamet eden bazı sakinler AK Parti'ye katıldı.

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ve beraberindekiler, partiye katılan köy sakinlerinden Hüseyin Yılmaz ve Mehmet İşbilir'in ailelerine parti rozeti taktı.

Şahin, rozet takma töreninde, partiye katılanlara hayırlı olması temennisinde bulunarak, AK Parti ailesinin bu tür katılımlarla daha da güçlendiğini söyledi.

Yola çıkarken hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söylediklerini belirten Şahin, "Yeter söz ve karar milletindir, milli iradeyi hakim kılacağız, güveni ve istikrarı sağlayacağız dedik. Siyasi istiklal, ekonomik istiklali getirecek ve o günün şartlarında söylediğimiz 3 Y dediğimiz yasakları kaldıracağız, yoksulluğu önleyeceğiz, yolsuzluğu önleyeceğiz dedik" diye konuştu.

İktidar olarak yaptıkları çalışmalarla alınlarının ak, başlarının dik olduğunu ifade eden Şahin, 12 yıldır iktidarda olduklarını hatırlattı.

Şahin, "Nasıl (Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı) Mustafa Yılmaz abim yıllar sonra siyasete olsun olmasın, makamda olsun olmasın, arkasından nasıl bir eser bıraktı, insanların gönlüne girmeyi başardıysa, bizler de onun izinde bu hizmetleri yapmaya devam ettik" diyen Şahin, "Bugün bu köy başka bir tarih yazıyor, dünya siyasi tarihinde" şeklinde konuştu.

Törene, AK Parti Oğuzeli Belediye Başkan adayı Süleyman Akgün ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer de katıldı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te AK Parti'ye Katılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement