Gaziemir'de Duygu Dolu Açılış - Son Dakika
Yerel

Gaziemir'de Duygu Dolu Açılış

Gaziemir\'de Duygu Dolu Açılış

Geçtiğimiz ocak ayında yaşama veda eden Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Feyzi Çağlı'nın adının verildiği parkın açılışı yapıldı.

13.07.2013 13:43

Geçtiğimiz ocak ayında yaşama veda eden Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Feyzi Çağlı'nın adının verildiği parkın açılışı yapıldı. Ailesi ve sevenlerinin katıldığı duygu dolu açılışta gözyaşları tutulamadı. Açılıştakiler, Çağlı'nın yokluğunun Gaziemir için büyük kayıp olduğu fikrinde birleşti.

Gaziemir Belediye Meclisi'nde meclis üyeliği yapan ve geçtiğimiz ocak ayında yaşama veda eden Feyzi Çağlı'nın ismi, Gaziemir'deki parkta ölümsüzleşti. Yeni yaptırdığı Gazikent Mahallesi'ndeki parka Feyzi Çağlı'nın adını veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un gösterdiği vefa, Çağlı'nın eşi İclal Çağlı, çocukları Duygu, Murat ve Mehmet'i ve törene katılanları gözyaşlarına boğdu. Belediyenin, Gazikent Mahallesi'nde düzenlediği iftar yemeğinin ardından gerçekleştirilen açılışta Çağlı Ailesi adına konuşan Mehmet Çağlı, "Babamı adını bu parkta ölümsüzleştirdiği için Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a teşekkür ederim" diye konuştu.

"EN ŞANSSIZ BELEDİYE BAŞKANIYIM"

Daha önce yaşama veda eden Belediye Meclis Üyeleri Hasan Toyun ve Nazif Uysal'ın yokluklarının verdiği acıyı dile getiren Başkan Şenol, "En şanssız belediye başkanlarından biriyim. Göreve geldiğim günden bugüne kadar 3 yol arkadaşımı kaybettim" dedi. Çağlı'nın kendisinin sağ kolu olduğunu ve onu çok aradığını ifade eden Şenol şunları söyledi; "Feyzi Abim bize kötü bir şaka yaptı. Yokluğuna alışamadık. Bu kenti birlikte yönetecektik. İyi bir Gaziemir ve iyi bir Türkiye yaratmanın heyecanı içindeydik. Onun hatırasını burada yaşatırken, onun hedeflerine ulaşmak için de aralıksız çalışacağız. Feyzi Çağlı'nın her kesimden, her yaştan insan tarafından çok sevildiğinin altını çizen Şenol, "Kişiliği, çalışkanlığı ve sevecenliğiyle herkesin gönlünde taht kurmuş, esnafın güçlü sesi Feyzi Abimin ismi bu parkta yaşayacak" dedi.

FEYZİ ÇAĞLI KİMDİR?

1951 yılında Selçuk'ta doğan, 1974 yılında Ege Mobilya'yı kuran Feyzi Çağlı, birçok dernek, kulüp ve sivil toplum kuruluşunda üyelik ve yöneticilik yaptı.1999 yılında yönetim kuruluna seçildiği Mobilyacılar Odası'nda iki dönem başkanvekilliği yapan Çağlı, Demokratik Sol Parti (DSP) ve Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) aktif siyaset yaptı. 2009 yılında Gaziemir'de CHP'den belediye meclis üyeliğine seçilen Çağlı, iki erkek, bir kız çocuğu ve 3 torun sahibiydi. Çağlı 14 Ocak 2013'te hayata veda etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziemir'de Duygu Dolu Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement