Gebze Cumhuriyet Polis Merkezi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Gebze Cumhuriyet Polis Merkezi Açıldı

Kocaeli Valisi Topaca: "MOBESE sayısını Gebze'de artırıyoruz.

22.01.2014 13:55  Güncelleme: 11:05

Gebze Cumhuriyet Polis Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Hükümet Caddesi'nde yaptırılan Cumhuriyet Polis Merkezi'nin açılış töreninde konuşan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, İlçede MOBESE sayısının arttığını belirterek, güvenlik konusunda son derece önemli adımlar atıldığını vurguladı.

Kentte MOBESE'nin kurulduğu ilk yerin Gebze olduğunu ifade eden Topaca, şunları söyledi:

"MOBESE sayısını Gebze'de artırıyoruz. Çalışmalar 2014 yılı içerisinde tamamlanacak. Bundan böyle önemli cadde ve sokaklarımız MOBESE ile gözetleyeceğiz. Vatandaşlarımız tüm işleri gönül rahatlığıyla yapacak. Sadece polis karakolu yapmıyoruz. Gebze'nin sınırları geniş bir çok yasa dışı iş meydana geliyor.Bunun için Mollafenari bölgesine  bir Jandarma karakolu yapılıyor. Bir iki ay içinde oranın inşaatı bitiyor. Biz bu bölgeye jandarma koyarak, orada yasadışı iş yapanları engelleyeceğiz."

Topaca, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne kazandırılan 22 aracın alınmasına destek veren iş adamlarına da teşekkür etti.

Daha sonra Vali Ercan Topaca, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel, İlçe Jandarma Komutanı Emre Doğangüzel, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar tarafından Cumhuriyet Polis Merkezi binasının açılış kurdelesi kesildi.

Ayrıca yeni alınan 22 aracın anahtarlarını görevli polis memurlarına teslim eden Vali Topaca, bir araca binerek, deneme sürüşü gerçekleştirdi.  260 bin liraya mal olan Cumhuriyet Polis Merkezi'nde MOBESE sistemi ve Plaka Tanıma Sistemi çalışmaları yürütülecek.

Gebze Cumhuriyet Polis Merkezi Açıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gebze Cumhuriyet Polis Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement