Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu Açıklaması

Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu Açıklaması

28 Nisan 2012 tarihinde Ak Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy ile birlikte Pazarlar Şaphane ve Simav ilçelerini ziyaret eden Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ve Şaphane Belediye Başkanı Ramazan...

12.05.2012 13:15

28 Nisan 2012 tarihinde Ak Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy ile birlikte Pazarlar Şaphane ve Simav ilçelerini ziyaret eden Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ve Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz'in MHP Kütahya Milletvekilli Alim Işık ile yaptıkları siyasi tartışma devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ortak bir yazılı basın açıklaması yaparak, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık'ın provokatif ve sorumsuz bir muhalefet anlayışıyla Kütahya siyasetine ve menfaatlerine zarar verdiğini iddia eden belediye başkanlarına "Milletvekili Soner Aksoy'un avukatlığına soyundular!" şeklinde cevap geldi.

Buna karşılık ikinci bir yazılı açıklama beklenirken, ikinci cevap kısa olarak Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'ndan geldi.

Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nun açıklaması şöyle: "Alim Işık : Ak Partili Gediz, Pazarlar ve Şaphane belediye başkanları Milletvekili Soner Aksoy'un avukatlığına soyundular! şeklinde açıklama yapmış.

Sayın Soner Aksoy'un avukatlığına

soyunmuş olmak, hiçbir zaman bu soyunma işlerinin nerede ve nasıl olacağını bilen bir ahlaki çizgiden gelen bizleri ve kamuoyumuzu rahatsız etmez aksine iftihar bile ederiz. Yeter ki ahlaksızlığa soyunmuş olmayalım. Sayın Vekil herhalde 'soyunanları' karıştırmış" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement