Gediz Kaymakamı Yılmaz, Yeni Kurulan Amatör Spor Kulüpleri Derneği'ni Kutladı - Son Dakika
Yerel

Gediz Kaymakamı Yılmaz, Yeni Kurulan Amatör Spor Kulüpleri Derneği'ni Kutladı

Gediz Kaymakamı Yılmaz, Yeni Kurulan Amatör Spor Kulüpleri Derneği\'ni Kutladı

Kütahya'nın Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz, ilçede yeni kurulan Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği yöneticilerini kutladı.

12.02.2014 11:24

Kütahya'nın Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz, ilçede yeni kurulan Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği yöneticilerini kutladı.

İlçede faaliyet gösteren spor kulüplerinin bir araya gelerek kurduğu Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği'nin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığını Gediz Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Av. Mesut Yörük, Başkan Yardımcılığını Yenikent Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman Karakoç, Sekreterliğini Dayınlar Spor Kulübü Başkanı Ünal Bilgili, Saymanlığını Eskigediz Gazi Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman Ovalı ve üyeliğini Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk yürütüyor.

Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği yöneticileri, İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, kuruluş amaçları hakkında bilgi verdiler.

Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Mesut Yörük, derneğin; ilçede faaliyet gösteren Gediz Gençlik ve Spor Kulübü, Yenikent Belediye Spor Kulübü, Dayınlar Spor Kulübü, Eskigediz Gazi Belediye Spor Kulübü, Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü, Gediz Gücü Spor Kulübü, Muhipler Fatih Spor Kulübü ve Erdoğmuş Spor Kulübü derneklerinin bir araya gelerek kurdukları güçlü bir spor kuruluşu olduğunu söyledi.

Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Mesut Yörük, "Gediz ilçe merkezinde, beldelerinde ve köylerinde kurulu bulunan amatör spor kulübü derneklerinin faaliyet konuları kapsamında yapacakları çalışmalarda birlikteliklerini sağlamayı amaçlayan derneğimiz, ortak sorunların tespiti ile sorunların giderilmesine yönelik girişimlerde bulunacak. Gediz ilçesinde amatör spora olan ilginin artırılması ve amatör spor sevgisinin yaygınlaştırılması, çocuklara ve gençlere sosyal faaliyet olarak spor yaptırmak ve onlara spor ahlakı bilincinin yerleştirilmesine yönelik her türlü çalışmalarda bulunmayı planlıyoruz.

Önümüzdeki günlerde yapılacak dernek genel kurulunun ardından, kurumlarla işbirliği yaparak derneğin asli amaçları doğrultusunda faaliyette bulunup ilçedeki gençlerin ve çocukların spora teşvik edilmesine yönelik çalışmalara başlayacağız" dedi.

Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz da konuşmasında, amatör spor kulüplerinin boğuştuğu zorlukları yakından takip ettiklerini belirterek, kaymakamlık olarak imkanlar ölçüsünde her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.

Kaymakam Yılmaz, Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği yöneticilerini çalışmalarında başarılar diledi ve meydana getirdikleri birlikteliği yürekten kutladığını söyledi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Kaymakamı Yılmaz, Yeni Kurulan Amatör Spor Kulüpleri Derneği'ni Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement