Genç Okçular Madalyalar ile Döndü - Son Dakika
Yerel

Genç Okçular Madalyalar ile Döndü

Genç Okçular Madalyalar ile Döndü

Balıkesirli genç okçular katıldıkları Okçuluk Okullar Olimpik Türkiye Şampiyonası'ndan madalyalar ile döndü.

08.06.2014 13:18

Balıkesirli genç okçular katıldıkları Okçuluk Okullar Olimpik Türkiye Şampiyonası'ndan madalyalar ile döndü.

Balıkesirli okçular katıldıkları iki turnuvadan kupa ve madalyalarla döndü. Milli okçulardan Emre Yasa, Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Okçuluk Okullar Olimpik Türkiye Şampiyonası klasik yay genç erkekler kategorisinde 60 metrede Türkiye ikincisi oldu. 100. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi olan Emre Yasa, 28 ilden 336 sporcunun katıldığı yarışmada elde ettiği bu başarıyla gelecek adına büyük umut verdi. Aynı yarışmada aynı dalda Merkez EML öğrencisi olan Batuhan Ordu 6'ıncı, Mehmetçik Ortaokulu öğrencisi Ayberk Kanıcı ise 25 metrede 5'nci oldu.

Emre Yasa, Muharrem Ocak, Efrahim Canfes, Ogün Yıldız'dan oluşan Gençlik Spor Külübü ise İstanbul'da yapılan 2. Geleneksel Fetih Kupası Okçuluk Yarışması'nda büyük erkeklerde takım halinde üçüncü oldu.

Okçuluk antrenörü Yasemin Yıldız, "İki turnuvada da başarılı olan sporcularla gurur duyuyorum. Bu başarıda Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü İlhan Aslan'ın özellikle malzeme temininde katkısı büyük oldu. Bu malzemeler olmasaydı, başarılı da olamazdık. Kendisine teşekkür ediyoruz. Eski milli okçulardan Cavidan Bilgen de turnuva öncesi çalışmalara katılıp, çocuklara tecrübelerini aktardı. Şimdi önümüzde Kulüpler arası Okçuluk Türkiye Şampiyonası ve İtalya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası var. Bu turnuvalarda da başarılı olmak istiyoruz. Bunun için de özellikle sponsor desteğine ihtiyacımız var. Bu çocuklar desteği hak ediyor" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Okçular Madalyalar ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement