Getab'da Erol Akalın Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Getab'da Erol Akalın Güven Tazeledi

Getab\'da Erol Akalın Güven Tazeledi

4.Olağan Genel Kurulu dernek binasında gerçekleştirildi.

03.06.2013 13:53

Gebze Toplu Taşımacılar Birliği Derneği

(GETAB)

4. Olağan Genel Kurulu dernek binasında gerçekleştirildi.

GETAB genel merkezinde gerçekleşen genel kurul toplantısına GETAB üyesi firmalar ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katılım sağladı.

Divan başkanı ve katip üyelerinin seçilmesinin ardından GETAB

Başkanı Erol Akalın yaptığı konuşmada tüm üyelere birlik ve beraberlik içinde turizm ve taşıma sektörüne katkı sunmaya davet ederken, nitelikli ve eğitimli personel tedariki için eğitim ve öğretim etütleri oluşturulacağını söyledi. GETAB'ın Gebze Ticaret Odası sektörü temsil eden komite ile fikir ve hizmet anlamında işbirliği yapılacağını da söyleyen Erol Akalın, "Turizm ve taşıma sektörüne bağlı çalışan esnaf arkadaşlarımızın hukuksal alanda haklarının korunması ve aranması noktasında tavsiye ve girişimlerde bulunacağız. Genel kurulumuza katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her şey daha iyi bir GETAB için" dedi. Seçim öncesi, 2010-2011-2012 yıllarına ait çalışma raporları, kesin hesap raporları, denetçi raporları okunarak GETAP yönetim kuruluna ibra edildi, oy birliği ile kabul edilen çalışmaların ardından seçim yapıldı.

Tek listeyle yapılan kongre sonucunda dernek başkanlığına yeniden Erol Akalın seçilirken, yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı: Harun

Karabel, Hasan Hacıoğlu, Ziyaettin Yüzbaşıoğullar, Zeki Arslan, Cevat Seyran, Murat Kaya, Önder Kara ve Numan Yıldız.

Denetleme Kurulu'nda ise: Naim Gülhan, Köksal Yüzbaşıoğullar ve Necdet

Kara yer aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Getab'da Erol Akalın Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement