Gıda Komisyonu Denetimlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Gıda Komisyonu Denetimlerine Devam Ediyor

Gıda Komisyonu Denetimlerine Devam Ediyor

Kilis İl Gıda Tarım Komisyonu, denetimlerine devam ediyor.

18.06.2014 10:52

Kilis İl Gıda Tarım Komisyonu, denetimlerine devam ediyor.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, "Denetimler ile gayelerinin vatandaşlara sağlıklı, temiz ve hijyenik bir hizmet sunulmak istediklerini belirterek, "Bu nedenle kurulan Komisyonumuz hassas bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Gıda komisyonu, fırınları, et ve et ürünleri satan kasapları, marketleri, baklava ve simit imalathaneleri başta olmak üzere birçok gıda ürünü satışı yapan işyerini denetliyor. Komisyon, Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü'nün kurduğu ekiplerden oluşuyor. Zabıta Müdürlüğü tarafından bütün iş yerlerinin, iş yeri açma ve çalışma ruhsatları kontrol edilerek mevzuata uygun olmayan yerler hakkında işlem yapılıyor. İl Gıda Tarım Müdürlüğü ekibi gıda ile ilgili uygunsuzlukları denetlerken, İl Sağlığı ekibi ise hijyen ile ilgili konularda incelemelerde bulunuyor.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'nın üzerinde hassasiyetle durduğu komisyon, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Eryılmaz'ın takibi ve Zabıta Müdürü Abidin Yılmaz'ın kontrolünde çalışmalarını sürdürüyor. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gıda Komisyonu Denetimlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement