Gümüşhane Belediyesi Tam Donanımlı İtfaiye Aracı Aldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Belediyesi Tam Donanımlı İtfaiye Aracı Aldı

Gümüşhane Belediyesi Tam Donanımlı İtfaiye Aracı Aldı

Gümüşhane Belediyesi tam donanımlı bir itfaiye aracı alarak araç filosunu güçlendirdi.

19.04.2012 18:33

Gümüşhane Belediyesi tam donanımlı bir itfaiye aracı alarak araç filosunu güçlendirdi.

Gümüşhane Belediyesi İşletme Müdürlüğü, son teknolojiye uygun olarak tasarlanmış itfaiye aracı alarak vatandaşların hizmetine sundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gümüşhane Belediyesi İşletme Müdürü Çetin Rıza Tanış, "Vatandaşlarımızın can güvenliği konusunda her geçen gün imkanlarımız çerçevesinde teknolojiye ayak uydurarak bütün yenilikleri yapmaya hazırız. Gerek makine, gerekse teçhizat yönünden araç parkımızı yeniliyoruz. Eskimiş, miadı dolmuş bütün iş makinelerini yenileriyle değiştiriyoruz. Yangınlara müdahale konusunda artık tam donanımlı itfaiye aracımızı kullanarak müdahale edeceğiz. Aldığımız araç son teknolojiye uygun olarak üretildiğinden, doğabilecek her türlü yangına en hızlı bir şekilde müdahale edebilecek kapasiteye sahip. Yeni itfaiye aracımız 23 metre yükselerek 8 katlı bir binadaki yangına müdahale edebilecek şekilde üretilmiştir. Gerek araçlar, gerekse itfaiye teçhizatları konusunda itfaiyemizi çağa uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Ayrıca itfaiye erlerimiz de yıl içerisinde profesyonel eğitimcilerin nezaretinde yangında ilk müdahale ve ilk yardım eğitimlerini tamamlayarak, personelimizi eğitimli ve bilinçli hale getiriyoruz. Personelimize okullardan ve özel şirketlerden gelen talepler doğrultusunda eğitim verilmektedir. Son 3 yılda 1 adet 33 metre Teleskopik Bomlu İtfaiye Aracı, 1 adet Öncü Kurtarma Aracı, 1 adet 8 metreküplük su tankı ve 1 adet 23 metre yükseklik kapasiteli itfaiye aracı alarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk." dedi.

Vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için bundan sonra da çalışmaları tüm hızıyla devam ettireceklerini dile getiren Tanış, "Yeni itfaiye aracımızın alınmasında Belediye Başkanımız Mustafa Canlı'ya ve Meclis Üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. İtfaiye aracımız şehrimize hayırlı olsun." şeklinde konuştu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Belediyesi Tam Donanımlı İtfaiye Aracı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement