Güreş Federasyonu Başkan Adayı Enis Erdemden Kayseri Şeker'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Güreş Federasyonu Başkan Adayı Enis Erdemden Kayseri Şeker'e Ziyaret

Güreş Federasyonu Başkan Adayı Enis Erdemden Kayseri Şeker\'e Ziyaret

Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Federasyon Başkanlığına adaylığını ilk açıklayan Enis Erdem Kayseri Güreş İl Temsilcisi Naci Doğan, Kayseri Şeker Güreş Takımı Antrenörü Mehmet Turgut ve Kayseri Şeker Spor Güreş takımı yöneticilerinden Cengiz Öztoprak, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret etti.

05.10.2016 13:16

Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Federasyon Başkanlığına adaylığını ilk açıklayan Enis Erdem Kayseri Güreş İl Temsilcisi Naci Doğan, Kayseri Şeker Güreş Takımı Antrenörü Mehmet Turgut ve Kayseri Şeker Spor Güreş takımı yöneticilerinden Cengiz Öztoprak, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ı makamında ziyaret etti.

Enis Erdem, "Başkan Akay'a Milli sporumuz Güreş sporuna desteklerinden dolayı teşekkür etti ve Kayseri Şekersporun gönlümüzde olduğunu, beraber hareket etmek istediğimizi kendilerine ifade ettik. Kendilerine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Şekerspor ülkemize hizmet veren güreş takımlarımızda birisi. Federasyon kaynaklarının maddi manevi olarak güçlendirilmesi kanaatindeyiz. Türk güreşini uluslararası noktada daha iyi yerlere taşımaya çalışacağız." dedi.

Ziyaret esnasında konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise şunları söyledi:

"Federasyonumuzun yeni seçim çalışması başlamış. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden değerli mesai arkadaşım bu federasyona talip olduğunu ilan etmiş ve bu çerçevede bize ziyarete geldiler. Kendisine çok teşekkür ediyor bu vesileyle hoş geldiniz diyorum. Güreş, Kayseri Şeker olarak en önemli branşlarımızdan birisi. Güreşe çok önem veriyoruz. Bu çerçevede önemli sporcularımız var. Hocalarımız eşliğinde onların çalışmalarına önem veriyoruz. Ata sporumuz güreşe yeni gençler yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu konudaki gayretlerimize federasyonunda destek verdiği ölçüde daha başarılı sonuçlar elde edeceğimizi ümit ediyoruz. Türk güreşinin bundan sonra yeni destek ve enerjiyle, yeni federasyonla başarılı noktalara gideceğine inanıyorum. Biz de bu çerçevede hem federasyonun desteğini bekliyor, hem de ata sporumuz güreşe kulüp olarak destek verme amacındayız. İnşallah al bayrağımızın dünya minderlerinde dalgalanması esas. Bu sonuç elde edilirse bizim için en iyi mükafat elde edilmiş olur. Bizim sporcularımızda her sene hem milli takımda görev alıyor hem de derece yapıyorlar. Onun içinde gururluyuz. Misafirimize de çıktığı yolda başarılar diliyorum. Federasyonumuzun seçilecek olan yeni yönetiminde Kayserimizin de temsil edilmesini ümit ediyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güreş Federasyonu Başkan Adayı Enis Erdemden Kayseri Şeker'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement