Güreşin Yiğitlerinden Başarı - Son Dakika
Yerel

Güreşin Yiğitlerinden Başarı

Güreşin Yiğitlerinden Başarı

Türkiye 14-15 Yaş Greko-romen Güreş Şampiyonası’ndan 4 madalya ile dönen Aydınlı sporcular, önemli bir başarıya imza attı.

18.06.2014 11:58

Türkiye 14-15 Yaş Greko-romen Güreş Şampiyonası'ndan 4 madalya ile dönen Aydınlı sporcular, önemli bir başarıya imza attı.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen 14 - 15 Yaş Greko-romen Güreş Türkiye Şampiyonası Gaziantep ilinde yapıldı. Şampiyonaya Aydın'ı temsilen 8 sporcu katıldı. Takım halinde Türkiye 5'inciliği elde eden Aydınlı sporcularda ferdi olarak İsmail Gün 59 kilogramda Türkiye 1'incisi,

Himmet Bağcan 53 kilogramda Türkiye 3'üncüsü, Mustafa Meşe 66 kilogramda Türkiye 3'üncüsü ve Alper Çınar da 85 kilogramda Türkiye 5'incisi oldu.

Dereceye giren sporcular ve antrenörleri Nuri Tunç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ı makamında ziyaret etti. Antrenör Nuri Tunç, şampiyona hakkında İl Müdürü Zeynel Akın'a bilgiler verdi.

Başarılı güreşçileri tebrik eden İl Müdürü Zeynel Akın, "Şampiyonaya katılan tüm sporcularımızı ve antrenörümüz Nuri Tunç'u tebrik ediyorum. Derece elde eden sporcularımızı ayrı olarak tebrik ediyorum. Aydın ilimizi temsil eden yiğitlerimizin başarılı dereceler alması bizleri sevindirdi. Ayrıca sporcularımızın antrenörleri Nuri Tunç ve Mustafa Biçer çok başarılı antrenörlerimizdir. İnşallah ilerleyen zamanlarda düzenlenen şampiyonalarda başarılarımız katlanarak devam eder ve çok daha iyi dereceler alarak ilimizi en iyi şekilde temsil ederiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güreşin Yiğitlerinden Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement