"80 Yılda Yapılamayanı 11 Yılda Gerçekleştirdik" - Son Dakika
Yerel

"80 Yılda Yapılamayanı 11 Yılda Gerçekleştirdik"

"80 Yılda Yapılamayanı 11 Yılda Gerçekleştirdik"

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, 80 yılda yapılamayanı 11 yılda gerçekleştirdiklerini söyledi.

04.02.2014 09:53  Güncelleme: 10:02

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, 80 yılda yapılamayanı 11 yılda gerçekleştirdiklerini söyledi.

Karaisalı Belediye Başkan Adayı Yusuf İyi, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık ve teşkilat üyeleri ile Karaisalı merkez ve köylerini ziyaret eden Milletvekili Fatoş Gürkan, "Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm İlçe Belediyelerini kazanacağımıza inancımız tam. Ziyaretlerimizde halkımızın bize gösterdiği ilgi ve alaka bunun en büyük göstergesidir" dedi.

Karaisalı ilçe girişinde büyük bir konvoy tarafından karşılanan Gürkan, beraberindeki heyet ile ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Karaisalı'nın çok kısa sürede çok büyük yatırımlar aldığını belirten Gürkan, "Özellikle son yıllarda modern, yüksek kapasiteli okul ve yurtlarımızın tamamlanmasıyla ilçemiz eğitim alanında çok büyük ilerleme kaydetti. Bunun yanında yine oldukça modern ve ilçemizin çok uzun bir süre sağlık hizmetleri ihtiyacını karşılayacak olan devlet hastanemiz tamamlanmış olup açılış aşamasına gelmiştir" diye konuştu.

"ÖNEMLİ YATIRIMLAR KAZANDIRDIK"

Vatandaşın sorunlarını dinleyerek iktidarın yaptığı hizmetleri dile getiren Gürkan, şunları kaydetti:

"Çok büyük bir proje olan Çiçekli Sulama Projesi ve Kırıklı Sulama Projesi tamamlanmış olup Körkün Sulama Projesi ve Demirçit Göletinin de tamamlanmasıyla ilçemizin tarımsal üretimine ve çiftçilerimize büyük katkı sağlanmış olacaktır. Kızıldağ Yolu, yeni bir güzergah belirlenerek standardı yüksek bir şekilde tamamlanmıştır. Yine Aladağ ilçemize ulaşımı sağlayan yolumuzda oldukça geniş ve virajları azaltılmış bir şekilde hizmete girmiştir. İlçemiz, doğa turizmi açışında da önemli yatırımlar kazanmıştır. Kapıkaya Kanyonu Yürüyüş Parkuru, Yerköprü Mesire Alanı çevre düzenlemesi ile doğa harikası olan bu yerler turizme kazandırıldı. Varda köprüsü seyir terasları ve çevre düzenlemesinin de tamamlanması ile birbirinin devamı niteliğinde ki bu projeler, şehrin stresinden kaçmak ve doğayla buluşmak isteyenler için mükemmel bir adres olacağı gibi ilçe ekonomisine de büyük katkı sağlayacaktır"

"YUSUF İYİ KARAİSALIMIZA GÜÇ KATACAKTIR"

Bu projelerin son birkaç yıl içerisinde ilçeye kazandırıldığını ifade eden Gürkan, hepsinin de merkezi yönetim tarafından yapılan yatırımlar olduğuna dikkat çekti. Merkezi hükümet ile yerel idarenin uyum içerisinde olmasının her zaman vatandaşın lehine olduğunu söyleyen Gürkan, yapılması hayal edilemeyen eserlerin Türkiye milletine kazandırıldığını kaydetti. Gürkan, sözlerini şöyle tamamladı:

"İnşallah 31 Mart sabahı Ak Belediyeciliğe kavuşacak olan Karaisalımızda bu yatırımlara belediyemiz tarafından yapılan yatırımların ve projelerin de eklenmesiyle Karaisalı ilçemiz gücüne güç katacaktır. Belediye Başkan Adayımız Yusuf İyi kardeşimiz, bilgi, birikim ve vizyonu ile Karaisalı ilçemize çok şey kazandıracaktır. Aziz milletimiz yaptığımız hizmetlere sahip çıkarak her zaman bizlere destek verdi. Millletimizin verdiği destekle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel '80 Yılda Yapılamayanı 11 Yılda Gerçekleştirdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement