'Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek' Konferansı - Son Dakika
Yerel

'Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek' Konferansı

\'Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek\' Konferansı

Şanlıurfa Gençlik Merkezi gönüllüleri İl Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği "Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek" konulu konferansa katıldı.

20.12.2013 13:10

İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Serkan Güven'in sunumunu yaptığı konferansta ailenin gençler üzerindeki etkisi, gençlerin arkadaş seçimleri, idealleri ve iyi ile kötü insan modelleri üzerinde duruldu.

Emniyet Müdürlüğü tarafından Siverek'te yapılan konferanstan esinlenerek, gençlere faydalı olmak adına Vali Yardımcısı Sayın Aylin Kırcı Duman'ın yönlendirmesi ile yapılan konferansın beklenenden yoğun katılım aldığı belirtildi. Vali Yardımcısı Duman katılım gösteremediği konferans için yolladığı mesajında, organizasyonu yapanlara teşekkür ederek "Katılmayı çok istediğim konferansa başka bir toplantı nedeniyle katılamadığım için çok üzgünüm. Bu gençler hepimizindir, sahipsiz bırakmamak gerekir, bu nedenle gençleri kazanmak için bu tür etkinliklere devam etmeliyiz. Emniyet Müdürlüğü ve Gençlik Merkezimize gençler için verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum." Açıklamasında bulundu.

ALP: GENÇLER, KENDİ KONTROLLERİNİ SAĞLAMALI
Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp ise "Gençlerin ilerde kendi ayakları üzerinde durabilen ve aynı zamanda topluma yararlı bireyler olmaları için gençlik merkezi olarak çalışmaya devam edeceğiz. Bu etkinliğimizde, bu amaç doğrultusunda yapılmıştır. Gençlerin hedeflerini sormak, arkadaş seçimlerinde nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatmak ve bunları yaşanmış olaylar aktararak desteklemek gençlerin ilgisini daha çok çekmiştir. Gençler için çok faydalı olan bu semineri 3'er aylık dönemler halinde devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Son olarak Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise yaptığı açıklamasında "Gençlik merkezimiz ve Emniyet Müdürlüğümüz gençler için faydalı bir etkinlik düzenlemiştir. Gençlerin arkadaşlarını seçerken nelere dikkat etmeleri gerektiğini vurgulamıştır. Konferansı düzenleyen Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Likoğlu, Terörle Mücadele Şube Müdürü Çetin Erdemir ve konferansı sunan Polis Memuru Serkan Güven'e gençler adına teşekkür ediyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement