Yüksekova'da Mevlid Kandili idrak edildi - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'da Mevlid Kandili idrak edildi

Yüksekova'da Mevlid Kandili idrak edildi Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifinin yıl dönümü olan Mevlit Kandili, tüm Türkiye'de olduğu gibi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde idrak edildi.

17.10.2021 20:29  Güncelleme: 22:28

Yüksekova'da Mevlid Kandili idrak edildi

HAKKARİ - Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifinin yıl dönümü olan Mevlit Kandili, tüm Türkiye'de olduğu gibi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde idrak edildi.

Tüm İslam aleminde olduğu gibi Yüksekova müftülüğü tarafından Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrif etmesinin yıl dönümü münasebetiyle bir dizi program düzenlendi. Merkez İhsaniye Camisinde düzenlenen Mevlid Kandili programına, ilçenin cami imamları ve vatandaşlar katıldı. İlçe Müftülük görevlileri tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve ilahi dinletisinin ardından Türkçe ve Kürtçe Mevlid-i Şerif okundu. Programda bir konuşma yapan Yüksekova İlçe Müftüsü Erol Kılıç,' "Peyganber Efendimiz Sallallahu Aleyhi Vesellem yeryüzünü teşrif etti. Bu gün vesilesiyle mevlid gecesinde bir arada bulunuyoruz. Tüm Yüksekovalı kardeşlerimizin mevlit kandilini ve Mevlit-i nebi tebrik ediyor,İlçemizde, Ülkemizde ve tüm İslam aleminde, Efendimiz'in sevgi muhabbetinin yaşamasına vesile kılmasını yüce Mevla'dan Niyaz ediyorum" dedi

Yüksekova\'da Mevlid Kandili idrak edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da Mevlid Kandili idrak edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement