Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursunu Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursunu Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi

Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursunu Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde hasta ve yaşlı refakatçı kursunu tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle belgeleri verildi.

05.08.2015 17:40

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde hasta ve yaşlı refakatçı kursunu tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle belgeleri verildi.

İş kur ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde Pazarlar Halk Eğitim Merkezi tarafından Nisan ayı içerisinde açılan kursa katılanlara 560 saat süreyle 'Hasta ve Yaşlı Refakatçiliği' konusunda eğitim verildi. Kursu başarıyla tamamlayan 17 kursiyere düzenlenen törenle belgeleri verildi. Törene, Kaymakam Ahmet Karaaslan İş Kur İl Müdürü F. Eren Türkmen, İş Kur Şube Ahmet Karaaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Halk Eğitimi Merkezinde yapılan sertifika töreninde kursiyerlere sertifikalarını İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İş Kur İl Müdürü F.Eren Türkmen, İş Kur Şube Müdürü Ahmet Karaaslan ve Milli Eğitim Müdürü Kemal SEVGİ tarafından verildi.

Kaymakam Ahmet Karaaslan, yaptığı konuşmada, kursta emeği geçen eğitmenleri ve kursu başarıyla tanımlayan kursiyerleri tebrik etti. Kaymakam Karaaslan, kurs sayesinde Pazarlar ilçesinde hanımların sosyal yaşamlarının renklendiğini, bilgi ve görgülerini arttırdığını söyledi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursunu Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement